napisał(a) Użytkownik usunięty » 10.09.2016 23:39
Gracko napisał(a): filet z kurczaka w panierce z frytkami za płaciłem 80 kun to tyle poprostu zaplacilem....
Jakie bajki napisałem o allwypasie? Napisałem o tym co widziałem i jest mi strasznie wszystko jedno z powodu tego że w to nie wierzysz. Może Ty także wynosiłeś kiedyś jedzonko z restauracji lub byłeś królem polowania na arbuzy wyprzedzając wszystkich w wyścigu miedzy stolikami i dlatego teraz udajesz ze taki problem nie istnieje. Nie wiem ale zupełnie Ciebie nie rozumiem.
Po co tutaj się logować tracić czas i zmyślać jakies pierdoły? Opisałem co widziałem nic więcej.
Teraz jest 80, wcześniej napisałeś, że było przeszło 100 kun, za ten nieszczęsny filet
Danie obiadowe w menu miało być minimum za 80 kun, było za 60
Gracko napisał(a):Jakiś koszmar - danie obiadowe to minimum 80 kun a coś ciekawszego to już 110 - po prostu dramat.
"Opisałem, co widziałem", tylko za każdym razem piszesz co innego
Co do all inclusive, to też same bzdury
Nie ma żadnego problemu z all, jest problem z twoją relacją
Ja nie mam mieszanych odczuć, mam wyłącznie negatywne
Rozumiem, że byłeś zaskoczony cenami, bo na stronie Tripadvisor ludzie z Polski pisali, że w tym Bistrze jest tanio.
Tyle że oni brali pod uwagę, że jest tanio w porównaniu do Niemiec, Austrii, Włoch,
knajpy pani Gessler w Polsce
A nie, że ceny są takie jak kiełbasy sprzedawanej z nyski w Krakowie
I stąd całe nieporozumienie
Chorwacja jest droższa od Polski, to jest fakt. Ale fałszowanie cen i pisanie, że coś kosztowało 80 kun, a faktycznie kosztowało 60, to już jest lekka przesada ...
Ostatnio edytowano 11.09.2016 08:03 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz