Czesc!
Mieszkam w Slano, 30km na polnoc od Dubrovnika. W razie jakis pytan sluze pomoca .
Pozdrawiam goraco!
Wiolka napisał(a):Czesc!
Mieszkam w Slano, 30km na polnoc od Dubrovnika. W razie jakis pytan sluze pomoca .
Pozdrawiam goraco!
hepik napisał(a):Byłem,nawet dwukrotnie .
A tak ogólnie -kompletnie martwe miasteczko we wrześniu...kilka osób w kafejce,na plaży dosłownie nikogo ani rano ,ani wieczorem...
Nowoczesny hotel też sprawiał kompletnie pustego.
I ta wydzielona,zamknięta plaża hotelowa-okropieństwo.
peligrosa napisał(a):........ można było odpocząć po wizycie w gwarnym Dubrowniku. Umarłabym jednak z nudów, jeśli miałabym spędzić całe wakacje w takiej miejscowości
Wiolka napisał(a):e.zetka napisał(a):To ja po raz kolejny trafiłam na drugi dzień A możesz mi przesłać Twoje zdjęcia które zrobiłaś?
Oczywiscie, nie ma problemu tylko jakbys mogla to podaj mi swoj adres email bo nie mam pojecia jak sie tutaj wkleja zdjecia
arturek napisał(a):macie racje nuda - nawet w sezonie (jedyna atrakcja to Hotel Slano, wyprawiają tam jakieś wieczorki kulturalno-towarzyskie). Byłem w tym roku na początku lipca, załapałem się na Bialą Noc - z super gwiazdą Stawrosem, było troszkę śmiesznie, bo odrazu było widać kto turysta/cudzoziemiec, a kto autochton. Miejscowi zrywali się na widok gwiazdy i skali, krzyczeli, itp. Pozostała ludność/turyści patrzyli się tylko po sobie ze zdziwieniem, bo tak naprawdę występy "nie porażały", a trąciły popelinką. Fakt dziadek był OK bo śpiewał chyba całą noc, nie wiem bo około 2 poszliśmy spać.
PS putanko - czy tem ładny hotel już otworzyli????
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne