SYPKA napisał(a):Witam serdecznie.Wybieramy się w tym roku do Chorwacji,mamy już zarezerwowany apartamentw Grebasticy.No tak przynajmniej myślałam do tej pory.Dostając voucher w adresie pisze Grebastica-Brodarica ,czy to coś zmienia?
Andrew_Krakow napisał(a):
Slano jest super, byłem tam w zeszłym roku w czerwcu, spałem w willi Anka, mam super wspomnienia.
SYPKA napisał(a):WITAM.ZASTANAWIAMY SIE JESZCZE CZY LEPIEJ WYRUSZYC RANO,CZY JECHAC NOCKĄ.JAK WYGLĄDA SPRAWA GRANIC TERAZ, I CZY DŁUGO SIĘ NA NICH ODPOCZYWA .
w Grebasticy jest dobry warsztat samochodowy skasował mnie 330 euro miejscowość taka sobieSYPKA napisał(a):Witam serdecznie.Wybieramy się w tym roku do Chorwacji,mamy już zarezerwowany apartamentw Grebasticy.No tak przynajmniej myślałam do tej pory.Dostając voucher w adresie pisze Grebastica-Brodarica ,czy to coś zmienia?
mama_Kapiszonka napisał(a):hmmm...potwierdziłeś opinie stałych bywalców Cro, że jednak Slano nie jest najlepszym miejscem... Cóż, kazdy z nas marzy o czyściutkiej wodzie. Zatoka zatoką, ale w czasie ulewy otwarte morze teżnie wygląda najlepiej - my akurat trafiliśy na 8.godzinną ulewę w drodze z Węgier do Makarskiej. Od Splitu patrzyliśmy w ...niestety, nawet z obrzydzeniem na plamy brunatnej wody, która z gór spłynęła do morza. BYnajmniej do kąpieli to nie zachęcało!
A jeśli i w tym roku Twój cel podróży to południowa Dalmacja, to ja z czystym sumieniem polecam wieś 6 km przed Dubrownikiem (na końcu Zatonu) - Sticovica. Nas chyba też tam będzie można zastać w pierwszym lub drugim tygodniu września.