Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slano Camp Rogac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rych19
Odkrywca
Slano Camp Rogac

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 11.07.2011 20:03

Pytanko dla weteranów: Czy w Slano bądź nad zatoką oprócz campu Rogac są jeszcze jakieś godne uwagi? :idea:
WRC
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WRC » 12.07.2011 08:09

w Slano jest kilka kampingów ale zależy kto czego szuka, jak dla mnie są ok.
rych19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 12.07.2011 17:33

Dzięki za wiadomość, proszę o trochę więcej informacji np. który camp polecasz? No i może gdzie ich szukać-dojazd? Z góry dziękuję i pozdrawiam
WRC
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WRC » 19.07.2011 10:15

niestety nie pamiętam nazw kempingów ale tam jest po prostu zatoka i nad tą zatoką są dwa kempingi koło siebie, ja byłem chyba na tym ostatnim niedaleko kapliczki czy cerkwi u właścicielki blondynki bardzo sympatycznej, woda jak to w zatoczkach czyli trochę cieplejsza i bardziej zazieleniona. Kempingi są oddzielone od wody chodnikiem i ogólnie zacienione.
rych19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 20.07.2011 14:51

Dzięki za odp. w międzyczasie poszperałem na forum i znalazłem aż 4 campy znajdujące sie w okolicy Slano. Ten Twój to chyba Bambo. Niedaleko tego campu znajduje się baza u-bootów z okresu II wojny światowej wykuta w skale i moje pytanie: czy może odwiedziłeś to miejsce i wiesz jak do niego dotrzec?
WRC
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WRC » 21.07.2011 11:32

niestety, byłem tam przejazdem i szczerze mówiąc nie wiedziałem nic o ubotach, nigdzie w okolicy też nie było żadnych informacji chociaż okolica reklamuje się bardzo na różnych ulotkach, nawet przegladalem ostatnio w domu te folderki, szkoda że nic o tym nie wiedzialem wczesniej w końcu jestem z Twierdzy Wrocław
rych19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 21.07.2011 20:05

Jeżeli znajdę tę bazę, to dam namiary na forum. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam

Powrót do Kempingi