napisał(a) SWIFER » 16.07.2009 16:54
SWIFER napisał(a):Mamy tam jechać do państwa Milić ale wyszła jedna nieścisłość jak sprawdzaliśmy cennik na ich stronie za apartament 4 os.wczoraj po południu 22.06.2009 cena była 40 euro + klimatyczne 1 euro od osoby (mąż skopiował stronę z tymi cenami niższymi tak dla siebie). Po korespondencji drogą e-mail wyszło że 45 euro + klimatyczne. Więc trochę się zdziwiliśmy. Po sprawdzeniu dnia 24.06.2009 już ceny zostały zmienione na 50 euro z klimatycznym wliczone w cenę.
Najlepsze w tym wszystkim, że ceny obiadów też zostały podniesione z 8 euro na 12 od osoby . Z panią z którą korespondujemy zaczyna straszyć że ma chętnych na nasze miejsce, to bardzo nieładnie z jej strony wymuszając zaakceptowanie ceny tej wyższej. Co wy na to ??????
Witam wszystkich tych przed wyjazdem i tych po powrocie.
Byliśmy w Saldenovici, morze faktycznie na wyciągnięcie ręki. Jechałam tam z bardzo negatywnym nastawieniem.Faktycznie wejście apartamentu jest pod schodami koło groty. Zaskoczyło mnie to że jest czysto schludnie i pachnąco. Świeżo bielone ściany przyjemne mebelki w kuchni.
Właściciel Ivo serdecznie nas przyjął, po przejechaniu tylu godzin zostaliśmy przywitani przez całą rodzinę i zostaliśmy zaproszeni na obiad (pychotka) . Nie powiem zaskoczyło nas to ,chcieliśmy płacić za obiadek ale Ivo się oburzył. Ceny zostały zaakceptowane przez właściciela bez problemu ze stronki przed zmianą cen. A wszystkie braki rekompensuje to że rano wstajesz i jesteś nad morzem i nie trzeba się taszczyć z tobołami na plaże i nie ma na niej tłumów, naprawadę idzie tam odpocząć. Nie było też żadnego napitego właściciela gdzie wcześniej się pojawiło takie stwierdzenie przez jednego z forumowiczów.
Mam dla tej osoby dobrą wiadomość w Salno został wybudowany hotel ADMIRAL ***** już jest otwarty.Weekend kosztuje tam dla 3 os rodzinki jedyne 453 euro, a więc kolego możesz się tam wybrać z żoną i córeczką .
Co do cempingu to też przyjemnie to wyglądało. Jak chcecie luksusów to do Ritza .