Witam.
Gratuluję relacji. Zauważyłem, że w wątku padła nazwa książki Pocztówki z grobu. Zacząłem szukać ale chyba nie da się jej kupić. Czy może ktoś wie gdzie można ją dostać?
Raul73 napisał(a): z rekordowym 22 lipca 1993 r. – 3777 razy. Ostrzał zintensyfikowano na wyraźny rozkaz Mladica, który sam przybył na wzgórza i niezadowolony z postępów ofensywy, rozkazał: "Strzelajcie do nich, aż będą mieli dosyć"
(...)
W czasie oblężenia ogółem zginęło prawie 12 tys. cywilów (w tym 1500 dzieci)
Bartek1977 napisał(a):Świetne opisy Sarajeva wczorajszego i dzisiejszego!
A jak wyglądają ślady po obiektach olimpijskich? Pamiętam jak byłem mały, to była pierwsza zimowa olimpiada, którą oglądałem i zapamiętałem. I ten wilczek Vucko na nartach:
toomas napisał(a):Witam.
Gratuluję relacji. Zauważyłem, że w wątku padła nazwa książki Pocztówki z grobu. Zacząłem szukać ale chyba nie da się jej kupić. Czy może ktoś wie gdzie można ją dostać?
te kiero napisał(a):
ten koleś szczególnie działał i działa mi na nerwy; zresztą nie tylko mi, bo swojej córce też:
Raul73 napisał(a):toomas napisał(a):Witam.
Mam ją w wersji pdf - jeśli chcesz, podaj maila, to ci wyślę.
Powrót do Nasze relacje z podróży