Liczyłam, że się odezwiesz i potwierdzisz/zaprzeczysz
Kos jakoś Wam nie po drodze do tej pory...
piekara114 napisał(a):Limnos brałam w tym roku pod uwagę, ale cena i godziny promów mnie zniechęciły.... Ale nie jestem przekonana czy to ta wyspa na fotkę się załapała, jakoś nie mogę tych zatoczek zidentyfikować...
piekara114 napisał(a):A kto Ci tak łady samolocik na początku filmiku narysował?...
piekara114 napisał(a):Liczyłam, że się odezwiesz i potwierdzisz/zaprzeczysz
piekara114 napisał(a):Kos jakoś Wam nie po drodze do tej pory...
kulka53 napisał(a):Relację oczywiście będę śledzić
W wątku o Rodos zadałem jakieś tam pytania... ale może odpowiedzi padną już w samej relacji
Pozdrawiam.
Pokażę, chociaż ja tych plaż tyle co Potter nie zobaczyłam. Ale najładniejsze są te na południowym cyplu wyspy Kos, czyli te trudniej dostępne. W naszym przypadku dyskryminowały je drogi bez asfaltu, bo przy wypożyczeniu samochodu wyraźnie nam powiedziano, żeby nie jeździć po drogach, na których nie ma asfaltu. Ale Ty zapewne będziesz dysponować swoim samochodem, więc dostaniesz się do nich bez problemu.kulka53 napisał(a):Była w poważnych planach na zeszłoroczny wrzesień, specjalnie wystałem się w kolejkach we wrocławskim UW po paszport by móc wybrać się na wycieczkę do Turcji. Może przyda się w tym roku bo Kos jest jedną z kandydatek... a przyciąga nas głównie plażami , choć Potter już pokazała a i Megidh też na pewno pokaże co jeszcze tam warto zobaczyć .
piotrf napisał(a):Chyba śladami magidh ruszę , bo to co pokazałaś przypomniało mi Albenę 2002 roku .
Poczekamy , popatrzymy . . . i ruszymy
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Te pęknięcia to nieciekawe...nie patrząc pod nogi można się załatwić....
adaryb napisał(a):Zaczyna się ciekawie.. jak w przypadku RODOS - Twoje relacje to skarbnice wiedzy:)
Czekam na dalsze części
pozdrawiam