mariusz_77 napisał(a):Interseal napisał(a):W różnorodności gustów drzemie cromaniacka siła , gdyż mnie Stari Grad nie zachwycił, choć wąskie uliczki klimat mają i mają podstawową zaletę - są puste i ciche.
Nabrałeś weekendowego przyśpieszenia...
Pozdrawiam.
święta prawda
Acha podczas jednej z wizyt wypatrzył nas i przyłapał na jedzeniu lodów jeden z naszych forumowych kolegów... jak się nie mylę Artur ucięliśmy miłą pogawędkę... krótka wymiana doświadczeń... baaardzo miło spotkać kogoś z forum...
Pozdrawiamy
mariusz_77 napisał(a):Witamy i tutaj... szkoda że przez okno zagląda już jesień... na pewno korzystniej spotkać się na Hvarze... ale tutaj też miło...
Pozdrowienia dla Was
Iwona75 napisał(a):mariusz_77 napisał(a):Witamy i tutaj... szkoda że przez okno zagląda już jesień... na pewno korzystniej spotkać się na Hvarze... ale tutaj też miło...
Pozdrowienia dla Was
Mariusz, o jakiej jesieni Ty piszesz ?
Piękne słońce świeci , a że listki opadają z drzew ?.... Zawsze to o krok blizej do kolejnego wyjazdu do Cro !
Miłej niedzieli życzę...
P.S
Zaglądam regularnie , tylko słów mi brakuje żeby komentować....
Interseal napisał(a):Witam.
Wyciągnąłeś asy z rękawa... czyli Svirce i Jelsę .
Mam nadzieję, że masz więcej zdjęć z takich miejscowości jak pokazane już Svirce, czy Vrisnik lub Vrbanj. W każdej byłem... a nie mam ani jednej fotografii...
Pozdrawiam.
ArliJ napisał(a):lody konkretne ach aż ślinka znów cieknie;)
fajna "imprezka" w Jelsie, my trafiliśmy na festiwal regionalny, śpiewy i tańce itd. Nadia była zachwycona bo ma teraz fazę na bycie tancerką albo piosenkarką;)
Interseal napisał(a):Witam.
Super atmosfera i klimat.
Kiedyś chciałbym zobaczyć wnętrze takiego kamiennego domu.
Powrót do Nasze relacje z podróży