marze_na napisał(a):Niewątpliwie mi się podoba![]()
ajdadi napisał(a):Mi również .Pozdrawiam
Skoro tak, to jeszcze jedna fotka

piekara114 napisał(a):Fajne miejsce, dobry inwestor i mogłoby być jak toskańskie San Gimignano
Być może

pzdr.

marze_na napisał(a):Niewątpliwie mi się podoba![]()
ajdadi napisał(a):Mi również .Pozdrawiam
piekara114 napisał(a):Fajne miejsce, dobry inwestor i mogłoby być jak toskańskie San Gimignano
tiwa napisał(a):Dla miłośniczeki fanów latarni morskich polecam tę stronkę http://www.faroi.com/en/tenaro.htm.
Od 1984 r. latarnia jest w pełni zautomatyzowana i nie ma już tam latarników.
piekara114 napisał(a):Dziękuję za pamięćpołożenie tej latarni jest ekstra... a ta fotka super...
marze_na napisał(a):Szczególną miłośniczką latarni może nie jestem, ale ta fotka też wpadła mi w oko.
dangol napisał(a):Półwysep Mani , szczególnie spacer do latarni na Tenaro , wspominam z nostalgią (moje avatarkowe zdjęcie może być na to dowodem...
piekara114 napisał(a):mogłoby być jak toskańskie San Gimignano
tiwa napisał(a):Jest gdzie zaparkować (na pochyłej drodze dojazdowej widać nasze auto) i ludzi nie ma. Takie są uroki spędzania urlopu w Grecji w drugiej połowie września
.
kulka53 napisał(a):Aeropoli widziałem już w relacji Margaret-ki, nie pomyślałem by się tam zatrzymać - a szkoda
mysza73 napisał(a):Czekam na Elafonisos
tiwa napisał(a):Kilka razy już obok przejeżdżaliśmy, ale dopiero teraz postanowiłem, że się tutaj zatrzymamy i przyjrzymy się bliżej temu nieszczęśnikowi co miał pływać po morzach i oceanach świata![]()