tiwa napisał(a):Pitigliano na zawsze zapamiętamy z niezwykłego widoku na to miasto z drogi dojazdowej
Fantasticamente .
Zapisałam sobie .
tiwa napisał(a):Podsumowanie będzie krótkie . Rzym i Sardynia warte są zobaczenia .
tiwa napisał(a): Rzym i Sardynia warte są zobaczenia
Mikeee napisał(a):tiwa napisał(a):Podsumowanie będzie krótkie . Rzym i Sardynia warte są zobaczenia .
krótkie, ale konkretne. Mogę jedynie powyższe potwierdzić, dodając że Toskania również .
kulka53 napisał(a):Szkoda że to już...
Inny termin wyjazdu to od razu inne zastane realia, o czym przekonywałem się czytając i oglądając.
Dzięki za sympatyczną relację z fajnymi zdjęciami
janusz.w. napisał(a):To zakończenie jakoś tak z zaskoczenia... W.
dangol napisał(a):A teraz czekam na Wasz wrześniowy Peloponez.
tiwa napisał(a):Robi wrażenie , bo to były cztery tygodnie, czyli jeszcze piękniejsza sprawa .
tiwa napisał(a):Pamiętam, że z Sycylii macie wracać przez Rzym (Kwirynał) .
tiwa napisał(a):Powrót kiedyś możliwy, ale pewnie znowu trzeba będzie wkomponować naszą ulubioną Saturnię i kawałek Toskanii .
marze_na napisał(a):Przez Rzym na Sycylię dotarliśmy .
marze_na napisał(a):Na Toskanię też mam ogromny apetyt . Nawet po cichy myślałam, że może w przyszłym roku, ale w przyszłym roku mąż chce wracać na Sycylię . Wszystko przez ryanair'a, który uruchamia loty z Wrocławia do Palermo .
tiwa napisał(a):Podobno na Sardynii są najpiękniejsze plaże w Europie, a wszystkie drogi prowadzą do Rzymu .