Kefalonia zachwyca, wspaniale utrzymuje w dobrym nastroju w listopadowy chmurny dzień.
szkoda że wyspy (Lefkada, Skopelos) które odwiedzam ostatnio żywioł wszelki doświadcza...
widzieliście?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsLink
ajdadi napisał(a):Bardzo fajna kolejna relacja...było miło...Pozdrawiam
piotrf napisał(a):Kolejna piękna relacja dobiegła końca...Dziękuję Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... jaka szkoda, że to już koniec ... ... wielkie dzięki za możliwość podróżowania po raz kolejny z Wami ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Dzięki za jak zwykle bardzo sympatyczną relację
Szkoda że to już koniec i że do kolejnej sporo czasu...
kulka53 napisał(a):A to miasto to może... Wenecja? (nie wiem, nie byłem)
Ale może też tak jest w Firze (stolicy Santorini)?
gusia-s napisał(a):Dziś doszło do trzęsienia ziemi na Lefkadzie
ArliJ napisał(a):...szkoda że wyspy (Lefkada, Skopelos) które odwiedzam ostatnio żywioł wszelki doświadcza...
tiwa napisał(a):skoro tam nie byłeś, to poniżej zacznę krótką relację z zeszłorocznego pobytu w tym niezwykłym mieście .
tiwa napisał(a):ale to co się działo ze świeczkami, to mnie bardzo zaskoczyło
kulka53 napisał(a):A że zgadłem to .....
kulka53 napisał(a):Dokładnie taki sam proceder widzieliśmy w tym najważniejszym kościele w stolicy Tinos.
... A obsługa po parunastu może sekundach, bach ...
tiwa napisał(a):Postanowiłem, że nie dam Wam tak długo czekać i od razu coś skrobnę i pokażę (raczej z akcentem na to drugie) .
ajdadi napisał(a):No to jestem w Wenecji... pozdrawiam
kmichal napisał(a):... też chętnie gdzieś bym wyskoczył ... ...Pozdrawiam.
tiwa napisał(a):Na razie wszyscy jesteśmy Francuzami i oglądamy mecz we Wrocławiu .
Do zobaczenia za 2-3 dni
tiwa napisał(a):A ja myślałem, że do żabki się skacze, a do biedronki lata .
tiwa napisał(a):Grunt, żeby w czerwcu nie zabrakło paluszków, bo wtedy nasi będą górą .
tiwa napisał(a):Tak jak "wszystkie drogi prowadzą do Rzymu", to w Wenecji na pl. Św. Marka .