kulka53 napisał(a):tiwa napisał(a):Czy ktoś zna lepszą internetową pogodynkę niż przytoczona powyżej ?
Nie wiem czy jest lepsza, ale ostatnio przerzuciliśmy się na tę.
Dziękuję, będę korzystał z obu
kulka53 napisał(a):tiwa napisał(a):Według nie tylko mojej opinii, na Kefalonii ładniejsze jest tylko Asos .
Wg mojej, jednak Fiskardo
Może i Fiskardo ma ładniejsze uliczki i domki, ale panorama na Asos jest na Kefalonii bezkonkurencyjna .
kulka53 napisał(a):tiwa napisał(a):kozy, którym rozsypano pokarm na asfalcie
To samo widzieliśmy na Samotrace
Dlaczego to robią (nam kierowcom ), brakuje im równej powierzchni, chcą nas zniechęcić
pzdr.
dangol napisał(a):… O ile dobrze pamiętam, w ubiegłym roku Olympus wymienił Ci TG-2 na TG-3, bo aparat też odmówił współpracy . A co konkretnie w nim padło?
Wtedy (2014) jakiś mechanizm uruchamiający aparat (obiektyw), w Turcji (2015) chyba to samo, a po naprawie (wymiana obiektywu), aparat na Lefkadzie (2015) utracił szczelność .
dangol napisał(a): Nasze TG-4 na szczęście po Krecie nadal sprawne .
Gratuluję, zazdroszczę i mam nadzieję, że mój TG-4 wytrzyma już cały urlop
pzdr.
MarDomi napisał(a):tiwa napisał(a): Kefalonia już zaczyna nam się bardziej podobać niż Lefkada, i tak już zostało do końca .
Nie tylko Wam
Choć nam Lefkada początkowo podobała się najbardziej ze wszystkich wakacyjnych wojaży
To trochę jak z pierwszą miłością , ale życzę Wam, żeby każda kolejna podróż była jeszcze piękniejsza od poprzedniej
pzdr.