dangol napisał(a):Kamper i trasa super, fajnie macie
Kowal38 napisał(a): kurde Turcja ,kamperem i jeszcze miesiąc... toż to bajka
Dziękuję za słowa otuchy, też mam nadzieję, że to będzie fajna bajka
Ural napisał(a):Ależ ten kamper wielki. Co tam w środku jest. Gdzie będziecie nocować na campingach czy na terenach przygodnych.
Eee tam wielki, naprawdę duży to stał niedaleko naszego (kemping Fusina k/Wenecji), ale nawet w największym na świecie będzie za mało miejsca na ciuchy itp. rzeczy naszych pań . Znowu będę musiał spakować się do jednego plecaka . W większości nocować będziemy na kempingach i parkingach (wygoda i bezpieczeństwo)
janusz.w. napisał(a):
Te 3 pary dużych, pięknych oczu to Basia, Dorota i Gosia Pozdrowienia dla dziewczyn
Joan65 napisał(a): i spotykania samych dobrych ludzi po drodze
Tak, to ważne, chociaż podejrzewam, że kilku naciągaczy i cwaniaków i tak spotkamy; ryzyko podróżników .
Vjetar napisał(a): niech Wam baterii nie zabraknie.
Będę dbał, żeby wszystkie baterie były naładowane , a aparacik został niedawno sprawdzony przez syna na nurkowaniu w Egipcie
kulka53 napisał(a):Wizy już macie czy załatwicie na granicy?
Podobno mogą być problemy z wizami na granicy, dlatego już kupiłem je w systemie e-visa. O dziwo znaczek połączenia szyfrowanego jest na tej stronie przekreślony, ale jak mi wyjaśnił ten gentlemen (informatyk) na zdjęciu powyżej, Turcy najprawdopodobniej nie zapłacili za jakąś tam licencję, a połączenie i tak jest bezpieczne. Zaryzykowałem, zapłaciłem prawie 160 zł za dwie wizy i je mam, a Szwedzi ich nie potrzebują (nie ma sprawiedliwości na tym świecie ) . Przed chwilą sprawdziłem stan konta w banku i wszystko jest ok., zatem można śmiało kupować tureckie wizy przez internet.
ajdadi napisał(a):Również Wam życzę udanych wakacji, oczywiście bezpiecznej podróży i...ekstra relacji po powrocie
Też czekam na tę relację, bo to jakby drugie wakacje . Ważne, że Twoi i moi piłkarze przed chwilą wygrali. Teraz przypomnę sobie kilka nazwisk tureckich piłkarzy, bo to sie przyda przy wspólnym oglądaniu meczów .
pzdr.