Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Śladami Drakuli do Grecji - czyli kolejna wymarzona wyprawa

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
wiola2012
Cromaniak
Re: Śladami Drakuli do Grecji - czyli kolejna wymarzona wypr

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 24.02.2022 16:43

maslinka napisał(a):Piękna to była podróż! :D Dzięki za super relację :D

Dziękuję :hearts: . Bardzo mi było miło, że oglądasz, czytasz i piszesz :smo:

dangol napisał(a):Dzięki za pokazanie pięknych miejsc 8) , do których chętnie bym kiedyś sama dotarła. Fajnie też było powspominać te, które udało mi się przed laty zobaczyć.
Życzę kolejnych wspaniałych podróży :!:
:papa:

Dziękuję bardzo :hearts:, za towarzystwo i za "wspominanie". Z przyjemnością sobie przeczytałam "ciurkiem" Twoje relacje :smo:
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 24.02.2022 20:32

Dzięki za relację. Pokazałaś nam spory kawałek Europy z bardzo ciekawej strony. Dla mnie wszystkie pokazane przez Ciebie w tej relacji miejsca są nieznane, więc teraz mam jakieś wyobrażenie o nich. Też chciałabym podróżować w taki sposób jak Wy, bo lubię jazdę samochodem, ale jak na razie to jest w naszym przypadku nierealne. Może kiedyś uda nam się zmienić samochód, na taki, którym nie będę się bała jechać w daleką podróż.
Szkoda że to już koniec relacji, ale taka kolej rzeczy, że jedne relacje się kończą a inne zaczynają.
Ruch w interesie musi być :oczko_usmiech: .
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 24.02.2022 21:02

Dziękuję za ciekawą relację ze znanych i nieznanych mi miejsc .
Trzymam kciuki za realizację planów wakacyjnych ( USA - tam też jest sporo do zobaczenia :D ) i życzę nielimitowanych urlopów z nielimitowanym budżetem :papa:

Pozdrawiam
Piotr
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 24.02.2022 23:37

megidh napisał(a):Dzięki za relację. Pokazałaś nam spory kawałek Europy z bardzo ciekawej strony. Dla mnie wszystkie pokazane przez Ciebie w tej relacji miejsca są nieznane, więc teraz mam jakieś wyobrażenie o nich.

Cała przyjemność po mojej stronie, tym większa jeśli relacja miała dla Ciebie jakąś wartość poznawczą :smo:

megidh napisał(a):Też chciałabym podróżować w taki sposób jak Wy, bo lubię jazdę samochodem, ale jak na razie to jest w naszym przypadku nierealne. Może kiedyś uda nam się zmienić samochód, na taki, którym nie będę się bała jechać w dalekąpodróż.

Do 2012 jeździliśmy zwykły oplem astrą :D , dopiero chęć wyjazdu samochodem dalej niż nad Bałtyk, zmusiła nas do zakupu naszego pierwszego Volverka. A ten to już drugi :mrgreen:
megidh napisał(a):Szkoda że to już koniec relacji, ale taka kolej rzeczy, że jedne relacje się kończą a inne zaczynają.
Ruch w interesie musi być :oczko_usmiech:

O ile początek pisałam z werwąi zapałem, to już końcówka była rozciągnięta w czasie :mrgreen:
Już sobie obiecałam, że muszę robić więcej zdjęć i zwracać uwagę na drobiazgi i detale. To dopiero moja druga relacja, a człowiek całe życie się uczy :D
Teraz skupię się na śledzeniu innych :)
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 24.02.2022 23:43

piotrf napisał(a):Dziękuję za ciekawą relację ze znanych i nieznanych mi miejsc .
Trzymam kciuki za realizację planów wakacyjnych ( USA - tam też jest sporo do zobaczenia :D ) i życzę nielimitowanych urlopów z nielimitowanym budżetem :papa:
Pozdrawiam
Piotr

Dziękuję bardzo :)
Kciuki i życzenia jak najbardziej się przydadzą :). Tam, gdzie chcemy się udać jest w lipcu prawie 50 stopni w cieniu, ale może wytrzymam . :mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 25.02.2022 11:23

I ja dziękuję za super relację.
Mam nadzieję zjawić się w Budapeszcie z okazji koncertu zespołu Ghost w maju :)

:papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.02.2022 13:59

Dzięki za inspirację, notatki zapisane :idea: :papa:
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 25.02.2022 18:11

tony montana napisał(a):I ja dziękuję za super relację.

Dziękuję Tony, cieszę się, że tu zaglądałeś :)
tony montana napisał(a):Mam nadzieję zjawić się w Budapeszcie z okazji koncertu zespołu Ghost w maju :)

Będę trzymała kciuki, żeby Ci się udało :!: .

te kiero napisał(a):Dzięki za inspirację, notatki zapisane :idea: :papa:

To super, że coś Ci się przyda, jest motywacja do pisania relacji :D
Poprzednia strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Śladami Drakuli do Grecji - czyli kolejna wymarzona wyprawa - strona 3...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies