Re: Śladami Drakuli do Grecji - czyli kolejna wymarzona wypr
napisał(a) wiola2012 » 24.02.2022 22:37
megidh napisał(a):Dzięki za relację. Pokazałaś nam spory kawałek Europy z bardzo ciekawej strony. Dla mnie wszystkie pokazane przez Ciebie w tej relacji miejsca są nieznane, więc teraz mam jakieś wyobrażenie o nich.
Cała przyjemność po mojej stronie, tym większa jeśli relacja miała dla Ciebie jakąś wartość poznawczą
megidh napisał(a):Też chciałabym podróżować w taki sposób jak Wy, bo lubię jazdę samochodem, ale jak na razie to jest w naszym przypadku nierealne. Może kiedyś uda nam się zmienić samochód, na taki, którym nie będę się bała jechać w dalekąpodróż.
Do 2012 jeździliśmy zwykły oplem astrą
, dopiero chęć wyjazdu samochodem dalej niż nad Bałtyk, zmusiła nas do zakupu naszego pierwszego Volverka. A ten to już drugi
megidh napisał(a):Szkoda że to już koniec relacji, ale taka kolej rzeczy, że jedne relacje się kończą a inne zaczynają.
Ruch w interesie musi być
O ile początek pisałam z werwąi zapałem, to już końcówka była rozciągnięta w czasie
Już sobie obiecałam, że muszę robić więcej zdjęć i zwracać uwagę na drobiazgi i detale. To dopiero moja druga relacja, a człowiek całe życie się uczy
Teraz skupię się na śledzeniu innych