AdamSz napisał(a):I tu Wiola, masz rację. Wiedzieć , a widzieć ?? Niby się wie, a może to nieprawda ?? Może nie dzisiaj
Tacy jesteśmy, My - Ludzie
wiola2012 napisał(a):Tutaj zatrzymujemy się na dłużej. Chętni mogą popływać.
wiola2012 napisał(a):Schodzimy z łódki z mieszanymi uczuciami.
Całości wycieczki nie żałuję i polecam. Ale z perspektywy czasu myślę, że wynajęłabym motorówkę, żeby mieć możliwość wpłynięcia do jaskiń. Nasz stateczek, mimo, że kameralny, nie zmieścił się. Po czasie, czytałam gdzieś wpis, że w Porto Vromi można wypożyczyć rowery wodne i wpłynąć sobie do większości grot. Jeśli rowerem da się, to pewnie kajakiem też.
piekara114 napisał(a):I to jest dobra informacja na przyszłość.
megidh napisał(a):Rejs był super a tłumy na plaży należy wpisać w ryzyko wycieczki. Przecież jest sporo chętnych na obejrzenie tej atrakcji i trudno im tego zabronić.
megidh napisał(a):Ciekawe jaki jest koszt wynajmu motorówki albo rowerków wodnych.
megidh napisał(a):To jest chyba to miejsce, gdzie 13 września 2018 roku osunął się klif.
Kapitańska Baba napisał(a):Kolor wody przy grotach obłędny
W połączeniu z klifami - rozpala wyobraźnię. Tak wskoczyć tam teraz...... marzenie
Kapitańska Baba napisał(a):Żal pupila, nie dziwię się, że szybciej jechaliście do domu
wiola2012 napisał(a):Niestety, po powrocie nie nacieszyliśmy się nim długo
wiola2012 napisał(a):Niestety, po powrocie nie nacieszyliśmy się nim długo
Kapitańska Baba napisał(a):wiola2012 napisał(a):Niestety, po powrocie nie nacieszyliśmy się nim długo
Strasznie smutne Mnie teraz córy namawiają na nowego Okruszka a ja tak się boję, że znowu coś złego będzie się działo, że znowu odejdzie od nas za szybko Przeraźliwie za Nią tęsknię
megidh napisał(a):Współczuję Wam. Wiem jak to jest stracić pupila, bo już cztery razy przez to przechodziłam.
megidh napisał(a):Nasz obecny pies też jest już wiekowy i z racji tego wieku ma problemy zdrowotne. Bardzo się o niego martwię.