Nie wiem co rozumiesz za wschodnie wybrzeże... tylko Riwierę Olimpijską?
Ja w tym roku będę w morskiej części Tracji, liczę na równie puste fragmenty plaż....
Kiepura napisał(a): .... Cóż, może ten pociąg już odjechał. ....
Kiepura napisał(a):piekara114 napisał(a):Nie wiem co rozumiesz za wschodnie wybrzeże...
Ups co za błąd Bez usprawiedliwienia.
Cały czas oczywiście chodziło mi o zachodnie wybrzeże Grecji kontynentalnej.
AdamSz napisał(a):Moja sugestia??? ...Chociaż raz odwiedzić Grecję... A jak nie przypasuje, come back do Chorwacji
piekara114 napisał(a):Tu też znalazłam fajną plażę - 40 m długości i 4 pary osób....
Świetnie. Polecam moją Grecję leniwie.... i polecam się w razie pytań... tylko może w wątku dedykowanym Grecji lub mojej relacji, aby już tu bałaganu Wioli nie robić, bo jak z Bukowiny wróci to nas pogoniKiepura napisał(a):Za późno.
Ziarno o nazwie Chalkidiki zaczęło kiełkować.
niuniek napisał(a):Miałem ze sobą kajak, a że byłem w płd części wyspy, można było sporo z niego skorzystać (to info również dla Beaty).
piekara114 napisał(a):…aby już tu bałaganu Wioli nie robić, bo jak z Bukowiny wróci to nas pogoni
Kiepura napisał(a):Jeszcze w czasach dalekoprzedinternetowych o wschodnim wybrzeżu Grecji krążyły legendy i bardzo chciałem tam dotrzeć. Ale te parasole strasznie mrożą mój zapał
niuniek napisał(a):Wiola, byliśmy tam z samego rana, bo potem jechaliśmy do Sami …. a następnie na plażę Cato Lagadi
niuniek napisał(a): zrobiłem sobie ranking top 10-15 plaż i naprzód.
Czekamywiola2012 napisał(a): Jak wrócę do domu to ja Wam pokażę ….. plaże nielezakowe oczywiście
Oj tak. W poprzednich latach nie widać było na fb pytań w stylu jaki hotle na Kefaloni polecacie, co sądzicie o tym hotelu to w zeszłym sezonie i w tym pełno takich pytań... Dość sporo też ofert w biurach podróży - efekt wyspy z lotniskiem...wiola2012 napisał(a):Ale Kefalonia staje się bardziej popularna, ludzie wstawiają filmy z piękną bezludną plażą, turkusową wodą itp.
Dokładanie. Zwłaszcza, że po Chorwacji Grecja staje się logicznym kolejnym wyborem.wiola2012 napisał(a):Ale ja nikogo do Grecji namawiała już nie będę, bo tam gdzieniegdzie zaczyna się robić ciasno
Dokładanie. Zwłaszcza, że po Chorwacji Grecja staje się logicznym kolejnym wyborem.[/quote]wiola2012 napisał(a):Ale ja nikogo do Grecji namawiała już nie będę, bo tam gdzieniegdzie zaczyna się robić ciasno
wiola2012 napisał(a): Pamiętam, że wróciliśmy do domu wykończeni tym wypoczynkiem