Kapitańska Baba napisał(a):Tylko dnia na motorówce szkoda
Będziemy musieli Itakę odwiedzić w inny sposób. Motorówką z Fiskardo to jednak byłaby przygoda
AdamSz napisał(a):Są takie kolorowe kraje, gdzie kolor, nawet ostry, pasuje i tworzy styl. Nie tylko w basenie m.Śródziemnego. Ale na przykład w Skandynawii.
megidh napisał(a):Ale że udało Ci się złapać księżyc, to szacun .
Kapitańska Baba napisał(a):Mam ochotę wskoczyć w laptop jak patrzę na te wodę Sadystko
Kapitańska Baba napisał(a):Leżaki by mnie irytowały ale w wodzie właściwie pusto więc wystarczy się nie odwracać
piekara114 napisał(a):Ta ilość leżaków i stref mnie zniechęciła.... chyba, że warto udać się na sam koniec zatoki...
wiola2012 napisał(a):Jezioro Melissani
Jaskinię i jezioro o tej samej nazwie odwiedziliśmy 2 lata temu. Wg naszej ulotki rejs łódką po jeziorze miał trwać około 20-30 minut. W tym czasie pracownik (wioślarz, gondolier) zabawiał uczestników opowieściami na temat jaskini, śpiewał, opowiadał dowcip i robił zdjęcia jeśli ktoś chciał. Cena jaką płaciliśmy to było 14 euro od osoby. Zostawiliśmy rodzinkę na parkingu i postanowiliśmy poczekać n w mieście. W tym roku cenę zmniejszono, chyba do 7 euro, ale pływanie łódką trwało nie dłużej jak 10 minut. Może dlatego, że była to sobota? Ponieważ nie pisałam relacji z poprzedniego wyjazdu pozwolę sobie wstawić kilka moich zdjęć z 2019r. Myślę, że jaskinia wiele się nie zmieniła. Po turystach bez masek i ich ilości w łódkach widać, że to czas sprzed pandemii
megidh napisał(a):Czy w tym roku łódki też były tak wypełnione turystami, czy może z racji pandemii ich ilość była zmniejszona i dlatego rejs był krótszy ?
anielkak napisał(a):wiola2012 napisał(a): Szwagierka umieściła ją w rankingu Kefalonijskich plaż na drugiej pozycji , po Petani . Bo nie poznała mojego nr 1
To zdradź, która jest Twoim nr 1