megidh napisał(a):Ale po kilku już wizytach na wyspach greckich wiem, że takie kolory są bardzo realne.
Ja na Twoich zdjęciach nie widzę "podrasowania" kolorów.
Rzeczywistość czasami jest ładniejsza niż efekty z programów graficznych .
megidh napisał(a):Ale po kilku już wizytach na wyspach greckich wiem, że takie kolory są bardzo realne.
Ja na Twoich zdjęciach nie widzę "podrasowania" kolorów.
AdamSz napisał(a):Tapeta wygląda super. O wiele lepiej w realu, niż na fotkach. To morze jest takie bajkowe, bo tam jest jasna skała i jasne podłoże....
AdamSz napisał(a): Farciara , ta wyspa.
AdamSz napisał(a):Dzięki. Proszę, nie chwalić . Bo mi się w głowie poprzewraca. Zaraz rzucę wszystko i zacznę książki pisać
dangol napisał(a):wiola2012 napisał(a): Grzechem by było być na Kefalonii i nie odwiedzić żadnej winiarni
Oczywiście, byłby to wielki grzech
Kapitańska Baba napisał(a):Po ostatnich kilku ciężkich dniach zaglądam do Ciebie dzisiaj i co widzę??? Rajskie morze i plaże Od razu mi lepiej Pięknie, pięknie,pięknie.
Kapitańska Baba napisał(a):I ten katamaran - trudno, niech by był i katamaran, byle tylko teraz być na jego pokładzie
Kapitańska Baba napisał(a):Winiarnia z klimatem - na pewno nie wyszlibyśmy z niej bez niczego
AdamSz napisał(a):I wyszło rewelacyjnie. Dla mnie, rewelacyjne, bo też i tematyczne.
AdamSz napisał(a):Natomiast te dwa następne, plaża lewo, plaża prawo (zwłaszcza, lewo) . Dla standardowego turysty, który chce obejrzeć plaże i morze, to spodziewam się, odlot