Za oknem, leje, wieje, ciemnica a Ty tu błekit morza i gorący piasek serwujesz? To jest sadyzm
Poleżałabym tak trochę żeby się wygrzać, piękna plaża.
Ale moja uwagę zwróciło też to drzewko widoczne z Waszego podwórka - takie bonsai, śliczne
piekara114 napisał(a):Powspominaj, powspominaj, bo podczas 6 wizyt pewnie nie mało widziałaś....
mysza73 napisał(a):Też jestem za
Kapitańska Baba napisał(a):Za oknem, leje, wieje, ciemnica a Ty tu błekit morza i gorący piasek serwujesz? To jest sadyzm
Kapitańska Baba napisał(a):Ale moja uwagę zwróciło też to drzewko widoczne z Waszego podwórka - takie bonsai, śliczne
wiola2012 napisał(a): Będę przeglądać zdjęcia i śpiewać Ale to już było i nie wróci więcej ...
wiola2012 napisał(a):te kiero napisał(a):Dzięki za info o zamku Hunedoara, choć znów mi to mąci w planach. Ale jest piękny... Pewnie już gdzieś go widziałem, ale nie wynotowałem.
Danusia na 100% pokazywała Hunedoarę.
dangol napisał(a):Teraz zwiedzamy z Wami Kefalonię, potem Santorini, a potem będzie czas na powrót do przeszłości .
Franz napisał(a):wiola2012 napisał(a):te kiero napisał(a):Dzięki za info o zamku Hunedoara, choć znów mi to mąci w planach. Ale jest piękny... Pewnie już gdzieś go widziałem, ale nie wynotowałem.
Danusia na 100% pokazywała Hunedoarę.
Tutaj jest pokazany
Pozdrawiam,
Wojtek
AdamSz napisał(a):Cześć
Pięknie piszesz o Grecji. A wizualizacja jest wspaniała !!!
AdamSz napisał(a):Też napisałem parę zdań o Grecji. Pojechaliśmy tam, po jacht, a zasiedzieliśmy się, trzy sezony.
Poszedłem trochę pod prąd ?? Wyszło, dość alternatywnie. Ale, myślę, że Grecji nic to nie ujmuje ?? A może, nawet dodaje ??
O Chorwacji, też jest parę zdań
http://grecja.iq24.pl/default.asp?grupa=97786&temat=560709&nr_str=2
Pozdrawiam. Szumer na greckim
wiola2012 napisał(a):dangol napisał(a):Teraz zwiedzamy z Wami Kefalonię, potem Santorini, a potem będzie czas na powrót do przeszłości .
Ja Santorini to chyba nie będę pokazywać Zdjęć mam mało, bo byłyśmy krótko, większość takie, jak się wszystkie trzy na tle białych domków lansujemy , a Gosia tak poprzeczkę postawiła wysoko, że by było mi wstyd
Natomiast nad wehikułem czasu popracuję
wiola2012 napisał(a):Przekazujemy informację Rodzince. Wydaje mi się, że nie do końca wiedzą o co mi chodzi. Rozumiem, późny wieczór jest, a dzień był męczący
megidh napisał(a):No nie, nie rób mi tego. Ja się już nastawiłam na Twoją relację i zdjęcia, no bo może faktycznie gdzieś się minęłyśmy, a tu z taką rewelacją wyjeżdżasz
megidh napisał(a):No bo namieszałaś im w głowach. Ale to przecież tylko z troski o nich i to się chwali.
maslinka napisał(a):Bardzo duże to Argostoli
maslinka napisał(a):A owce zawsze mają pierwszeństwo