wiola2012 napisał(a):
Ptaki chyba upodobały sobie obiektyw Twojego aparatu.
piotrf napisał(a):Szkoda , że pogoda zrobiła Wam psikusa , zwiedzanie przy ładnej pogodzie to jest to .
Z pogodą w górach Rumunii jest coraz dziwniej jeżeli pozwolisz postaram się to w skrócie uzasadnić . . .
Bardzo zależało mi na ładnej ( słonecznej ) pogodzie podczas zwiedzania , ale po deszczach , które zasilą wodospady , dodając im mocy
Na spacer pt. "rumuńskie wodospady" pojechaliśmy więc początkiem czerwca , po podobno konkretnych opadach deszczu. Efekt był raczej z tych bardzo bezpiecznych - widoki piękne , ale nic nikomu nie urwało
piotrf napisał(a):Braszów ma swój klimat wart kilkudniowego pobytu , z przyjemnością tam wracamy
Pozdrawiam
Piotr
megidh napisał(a):Bardzo ładny jest ten Braszów.
Ptaki chyba upodobały sobie obiektyw Twojego aparatu.
Pudelek napisał(a):Przecież ten ptak siedzi na dachu budynku
piekara114 napisał(a):Czarny Kościół - póki nie dałaś wyjaśnienia myślałam sobie, że będzie on w środku czarnym marmurem czy innym granitem wyłożony.... A tu niespodzianka: jest jasno
Kapitańska Baba napisał(a):Tak mnie te dywany zainteresowały - piękne ale ciekawe czy w takiej ich ilości nie kichałabym bez przerwy przez gromadzący się na nich kurz
megidh napisał(a):
Pierwszy raz widzę chrzcielnicę w takim kształcie. Wygląda jak kielich.
wiola2012 napisał(a):Przechodzę przez ciekawe drzwi
Kiepura napisał(a):Dość "ciekawy" motyw jak świątynię protestancką albo w ogóle jakąkolwiek
Inna sprawa, że podobne w "udziwnionym" stylu (choć nie takie same) widziałem w innych kościołach saskich w tym rejonie.