Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Skutery wodne

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Missiek
Globtroter
Skutery wodne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Missiek » 18.08.2008 14:13

Witam.
Czy ktoś orientuje się czy w pobliżu Makarskiej lub Trogiru, Splitu jest wypożyczalnia skuterów wodnych? Jakie ceny wypożyczenia takiego skutera?
Pozdrawiam.
Pałasz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pałasz » 18.08.2008 14:37

Skuter wodny możesz wypożyczyć przy Hotelu Medena (okolice Trogiru) . Ceny 200 KN za 10 min.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.11.2008 15:41

Missiek napisał(a):Witam.
Czy ktoś orientuje się czy w pobliżu Makarskiej lub Trogiru, Splitu jest wypożyczalnia skuterów wodnych? Jakie ceny wypożyczenia takiego skutera?
Pozdrawiam.

A czy wiesz że do pływania na skuterze musisz mieć uprawnienia starszego sternika ? Pozdrawiam. :lol:
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 02.11.2008 11:32

smoki3 napisał(a):
Pozdrawiam.

A czy wiesz że do pływania na skuterze musisz mieć uprawnienia starszego sternika ? Pozdrawiam. :lol:

Chyba o tym wie, jest to przecież oczywiste, choć jak znam życie można wypożyczyć bez patentu :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.11.2008 12:00

-Yaro- napisał(a):
smoki3 napisał(a):
Pozdrawiam.

Chyba o tym wie, jest to przecież oczywiste, choć jak znam życie można wypożyczyć bez patentu :?

W wypożyczalniach wypożyczają, w końcu i samochód wpożyczyć można
niemając prawa jazdy. :lol:
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 02.11.2008 12:14

Po prostu ważne żeby zarobić :lol:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 02.11.2008 12:32

Baska Voda
Miejsce za parkingiem koło portu
15 minut - 250KN.
Płaci się za pożyczenie.
To, czy pojedziesz sam, czy z drugą osobą nie ma znaczenia :)
Także na pół można to podzielić w razie W. ;)
Lukaszek323f
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lukaszek323f » 31.08.2010 23:11

.
Ostatnio edytowano 29.08.2011 20:07 przez Lukaszek323f, łącznie edytowano 1 raz
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 03.09.2010 00:41

Lukaszek zauważyłem twój entuzjazm dlatego postanowiłem cię zapytać co ty widzisz w pływaniu na skuterze wodnym ? Zadaję to pytanie z czystej ciekawości i dodam, że w najmniejszym stopniu nie próbuję Cię urazić.
Całe lata pływałem motorówką, ale początkowo służyła mi jedynie jako holownik do nart wodnych których byłem wielkim fanem. Potem był uraz kręgosłupa i doceniłem wartość motorówki do uprawiania turystyki, teraz głownie żagle, ale czasem daję się jeszcze skusić na wyprawy jachtami motorowymi. Zawsze mnie ciekawiło co ludzie widzą w skuterach wodnych które są przecież rodzajem małej i niewygodnej motorówki na której z całym szacunkiem może pływać moja teściowa.. Czasem obserwuję skuterowców na wodzie i odnoszę wrażenie, ze chodzi im o cos w rodzaju popisów przed spieszoną widownią.
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 04.09.2010 13:32

Lukaszek323f , o co chodzi z ta krzywdą :?: mam zamiar popływać trochę w tym roku...
kubotex
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubotex » 08.06.2011 20:22

Hej

chcialbym pomoc Twojej ciekawosc.Nie wiem czy widziales jak wyglada jazda na jednoosobowym skuterze wodnym,takim bez siodal,motorowka nigdy takch rzeczy nie zrobisz,nie pobawiasz sie tak i rowniez nie ma mozliwosci robic takich ewolucji,pozatym to poprostu zajawka to tak jakbys spytal kogos "co widzi w jezdzie na quadzie jak mozna kupic samochod" retoryczne pytanie.Ja mam skuter i tez uzywam go tylko do ciagniecia za nim wakeboard-u ale znam wielu "zajawkowoczow" czyli ludzi dla ktorych zabawa na skuterze to pasja,poprostu.Aha i jeszcze jedno widowni na skuterze nie zaimponujesz ale jakbys mial jacht czy piekna lodz to napewno,dziwna percepcja

[quote="realista2"]Lukaszek zauważyłem twój entuzjazm dlatego postanowiłem cię zapytać co ty widzisz w pływaniu na skuterze wodnym ? Zadaję to pytanie z czystej ciekawości i dodam, że w najmniejszym stopniu nie próbuję Cię urazić.
Całe lata pływałem motorówką, ale początkowo służyła mi jedynie jako holownik do nart wodnych których byłem wielkim fanem. Potem był uraz kręgosłupa i doceniłem wartość motorówki do uprawiania turystyki, teraz głownie żagle, ale czasem daję się jeszcze skusić na wyprawy jachtami motorowymi. Zawsze mnie ciekawiło co ludzie widzą w skuterach wodnych które są przecież rodzajem małej i niewygodnej motorówki na której z całym szacunkiem może pływać moja teściowa.. Czasem obserwuję skuterowców na wodzie i odnoszę wrażenie, ze chodzi im o cos w rodzaju popisów przed spieszoną widownią.[/quote]
kubotex
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubotex » 08.06.2011 20:40

Hej

Mam prosbe prosze o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plbuje informacji na temat plywania na wlasnym skuterze wodnym.Kupiel w tym roku ,uzywany ale bez zadnych papierow pt dowod rejestracyjny czy cos.Potrzebuje sie dowiedziec czy musze to w polsce zrobic i jak tak to gdzie pozatym nie mam patentu bo jestem w angli i tu takich rzeczy nie wymagaja awiec jakbym chcial sobie poplywac to bede mogl?wiem tez ze sa winiety czy tez pozwolenia wydawane w marinacie,czy jak po to pojde to spytaja mnie o patent?Albo czy bede kontrolowac?

Prosze o kontakt

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone