napisał(a) Ryba74 » 13.08.2007 22:11
ciężko powiedzieć, my tylko do lumbardy przypedałowaliśmy - najpierw pod górę potem z górki, lajtowo, nie wiem jak u Ciebie z kondycja fizyczną ale generalnie nie jest jakoś wybitnie trudno...może im dalej w głąb wyspy tym trudniej - nie wiem... zresztą nie wiem czy na rower to atrakcyjna trasa??? leci w sumie przez las...żadna egzotyka. co innego skuter. w dzień bez problemu zjedziesz tę 47km wyspę...czysta przyjemność - wiaterek chłodzi!
Aha trzeba uważać na sprzęt, skutery widziałem są ok ale rowery które braliśmy nie wytrzymywały trudów, to były trochę wyeksploatowane gianty, człowieku, na trasie 5km 2 razy spadł mi łańcuch i w rowerze mojej żony przestał działać tylny hamulec a wiesz jak jest na zjazdach, przednim to możesz fiknąć niezłego koziołka, zamieniłem się z moją lubą na rowery i jakoś pomknęliśmy przed siebie...grunt to się nie przejmować, w końcu to wakacje...
zapamiętałem firmę i stronkę
http://www.korcula-rent.com mieli tam całkiem nowe skutery peugota - widziałem je jak stały pod wieczór w wypożyczalni...- o proszę jest nawet lepiej niż myślałem 25E za 24godz skuter 50cm3