Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

skuter wodny

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LUKASZM
Autostopowicz
skuter wodny

Nieprzeczytany postnapisał(a) LUKASZM » 23.08.2007 12:46

witajcie
co prawda korzystałem juz z forum w 2004 jako allos ale cos haslo zgubilem
w tym roku chciałbym zabrac skuter wodny ze sobą, czy ktoś wie jakie są w związku z tym ograniczenia, czy są miejsca gdzie nie mozna plywać na skuterze, czy PL pozwolenie wystarczy i jak jest z parkingami strzeżonymi, jedziemy w okolice zadaru, lub bardziej na północ.
Czekam na posty
LUKASZM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LUKASZM » 23.08.2007 12:48

LUKASZM napisał(a):witajcie
w tym roku chciałbym zabrac skuter wodny ze sobą, czy ktoś wie jakie są w związku z tym ograniczenia, czy są miejsca gdzie nie mozna plywać na skuterze, czy PL pozwolenie wystarczy i jak jest z parkingami strzeżonymi, jedziemy w okolice zadaru, lub bardziej na północ.
Czekam na posty

o winietach i OC juz przeczytałem, jeśli ktos ma info dodatkowe o parkingach innych pozwoleniach/zakazach to czekam na info
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 24.08.2007 08:13

LUKASZM napisał(a):
LUKASZM napisał(a):witajcie
Czekam na posty

o winietach i OC juz przeczytałem, jeśli ktos ma info dodatkowe o parkingach innych pozwoleniach/zakazach to czekam na info

w końcu mam swoje stare konto - dziękuję serdecynie adminowi!!! :roll:
I nadal proszę o wszelkie aktualne info od zapaleńców sportów motorowodnych na temat możliwości korzystania ze skuterów wodnych w Chorwacji.

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone