Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Skradin - nocleg

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dgcracker
Autostopowicz
Skradin - nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) dgcracker » 04.08.2012 20:25

Witam,

Za dwa tygodnie wybieram sie pierwszy raz do Chorwacji z rodzina i w zwiazku z tym mam prosbe o namiary na jakas kwatere na 1-2 noce w miejscowosci Skradin. Od kilku tygodni sledze to forum, przejrzalam mase postow, niestety poza wzmianka o willi Marija nie udalo mi sie namierzyc innych adresow. Wiem, ze wiele osob pisze, ze nie ma problemu ze znalezieniem noclegu w Skradinie, jednak bylabym duzo spokojniejsza nie jadac w ciemno.

Z gory dziekuje za wszelkie informacje i pozdrawiam
Ania
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 05.08.2012 15:50

Jedź i o swój spokój się nie martw.
Szybko się przekonasz, że tam Oni czekają na Ciebie. Jak zjedziesz z autostrady i i już będziesz przy tablicy z nazwą miejscowości nie pakuj się dalej. Tam na płotach powinnaś zauważyć tablice ze strzałkami "apartament"
Ja nocowałem tu od razy pierwszy do jakiego wjechałem. Właściciele nawet poczęstowali skromna kolacją . Tuż obok inni też posiadają apartamenty na "jedna noc" Jeśli naprawdę będziesz mieć pecha to w małym centrum jest informacja turystyczna która pomoże i wskaże drzwi do których masz zapukać
<script src='http://img23.imageshack.us/shareable/?i=chrowacjanr2001.jpg&p=tl' type='text/java'></script><noscript>Obrazek</noscript>
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 05.08.2012 16:16

dgcracker napisał(a):Wiem, ze wiele osob pisze, ze nie ma problemu ze znalezieniem noclegu w Skradinie, jednak bylabym duzo spokojniejsza nie jadac w ciemno.

Właśnie dlatego, że nie ma żadnego problemu ze znalezieniem noclegu na miejscu, nie znajdziesz raczej nigdzie namiarów na miejscówki. Wystarczy podjechać na parking i zapytać o nocleg parkingowego.
gosciak
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosciak » 08.08.2012 19:49

polecam www.cikada.eu 6 km os Sibenika i 3 km od KRKA super kemping i apartmany o jedzeniu tradycyjnym nie wspomnę ;) ludzie mili i przyjaźni, Mówią po polsku
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2012 21:14

gosciak napisał(a):polecam http://www.cikada.eu 6 km os Sibenika i 3 km od KRKA super kemping i apartmany o jedzeniu tradycyjnym nie wspomnę ;) ludzie mili i przyjaźni, Mówią po polsku

Stronę podaną przez Ciebie moje oprogramowanie antywirusowe określiło jako: Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!

Jaki jest obecny stan bezpieczeństwa witryny cikada.eu?

Witryna została uznana za podejrzaną – jej odwiedzanie może stanowić zagrożenie dla komputera.

W ciągu ostatnich 90 dni część tej witryny została odnotowana z uwagi na podejrzane działania następującą liczbę razy: 2.

Co się stało podczas odwiedzin tej witryny przez Google?

W ciągu ostatnich 90 dni przetestowaliśmy w tej witrynie następującą liczbę stron: 2. Wyświetlanie 2 z nich spowodowało pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Witryna ta po raz ostatni była odwiedzana przez Google 2012-08-06, a po raz ostatni znaleziono w niej podejrzane treści 2012-08-06.

Złośliwe oprogramowanie działa w następującej liczbie domen: 1, m.in. 2010-fitnes.ru/.

Ta witryna działała w następującej liczbie sieci: 1, m.in. AS15967 (NETART).

Czy ta witryna pośredniczyła w rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania?

Nie wydaje się, aby w ciągu ostatnich 90 dni witryna cikada.eu pośredniczyła w zarażaniu jakichkolwiek witryn.

Czy w tej witrynie działało złośliwe oprogramowanie?

Nie, w ciągu ostatnich 90 dni nie było w tej witrynie złośliwego oprogramowania.

Jak do tego doszło?

W pewnych przypadkach osoby trzecie mogą dodawać do legalnych witryn złośliwy kod, który spowoduje wyświetlanie przez nas komunikatu ostrzegawczego.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2012 21:15

gosciak napisał(a):polecam http://www.cikada.eu 6 km os Sibenika i 3 km od KRKA super kemping i apartmany o jedzeniu tradycyjnym nie wspomnę ;) ludzie mili i przyjaźni, Mówią po polsku

Pewien jesteś, iż ta strona jest bezpieczna?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 08.08.2012 21:25

Niech sobie gdzieś ta stronę wsadzi. Na miejscu bez stron się znajdzie
Użytkownik usunięty
Skradin przy autostradzie w drodze do cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2012 22:02

Czy ktoś wypoczywał jadąc do cro, do Dubrownika lub na Pelješac, na zjeździe z autostrady przy Skradin? Czy da się tam jakoś przespać kilka godzin na trasie. Wyruszam nad ranem na Pelješac do Divnej z Wrocławia. Około 22 będę w tej okolicy i tam zamierzam odpocząć kilka godzin. Czy ktoś już przerabiał taki temat?
krystek
Cromaniak
Re: Skradin przy autostradzie w drodze do cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 08.08.2012 23:04

Musisz zjechać z A1 a w okolicy Skradinu, a tam z pewnością znajdziesz nocleg ..
Użytkownik usunięty
Re: Skradin przy autostradzie w drodze do cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2012 10:26

krystek napisał(a):Musisz zjechać z A1 a w okolicy Skradinu, a tam z pewnością znajdziesz nocleg ..

Tylko problem w tym, że to będzie dość późna godzina i może to nie być takie łatwe.
I na dodatek 8 dorosłych osób.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 09.08.2012 21:27

Ty pytasz o nocleg na trasie (czytaj auto) czy o apartament?
Raczej wnioskuje ze o apartament pytasz.
Hmmmmmmmmm oj nie pomogę z taka ekipą.
Ta miejscowość to właściwie jest przygotowana na turystów na jedną noc podobnie jak Plitrvice.
W takim przypadku nie będę Was kierować w uliczki tylko jedźcie prosto do "centrum" mały deptak z knajpkami, przy porcie tam na pewno będą ludziska tubylcy barmani itd pani która pilnuje dużego parkingu itd wystarczy zaciągnąć języka ludzi mili pomogą.
gosciak
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosciak » 15.08.2012 19:49

consett0805 napisał(a):Niech sobie gdzieś ta stronę wsadzi. Na miejscu bez stron się znajdzie

ani to moja strona ani apartamenty, poza tym nie wierzcie we wszystko co google wam sugeruje ! wchodźcie bez obaw, znam tych ludzi osobiście bo byłem ta ze 4 razy, pozdrawiam

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone