Yaroo napisał(a):Ba, ten piasek, do którego tak ambitnie zmierzaliśmy co roku w Polsce, nagle zaczął nam przeszkadzać. Był w plecaku, na karimacie, w ustach, owocach...
dids76 napisał(a):Ja jeszcze do tego dodaję auto, z którego się go (tego piasku) pozbywałem po wizytach nad Bałtykiem mniej wiecej w okolicach Bożego narodzenia po kilkukrotnym odkurzaniu.
Brak piasku w Chorwacji to jak dla mnie baaardzo duży plus
dids76 napisał(a):Ja do tego opalam się naczerwono wiec każde ziarenko piasku czuję pod koszulką
Trajgul napisał(a):Nigdy nie rozumiałem, że aż takim zainteresowaniem cieszy się nasz Bałtyk, patrząc na ilość samochodów z rejestracjami z płd Polski, a szczególnie ze Śląska.
Epepa napisał(a):Może dlatego, że dla nas Bałtyk jest daleki i na co dzień nie tak łatwo osiągalny. Teraz są inne drogi, więc czas podróży znacznie się skrócił, ale to i tak zupełnie inne krajobrazy i przez to są atrakcyjne. Nad "naszym morzem" nie byłam już prawie 10 lat i ciężko mi sobie wyobrazić wypoczynek między parawanami, ale już na przykład taki spacer z Pogorzelicy w stronę Mrzeżyna, gdzie jest tylko morze, las i plaża to już zupełnie inna bajka.
Powrót do Nasze relacje z podróży