napisał(a) proca » 16.04.2007 16:43
Fakt faktem, może trochę uległem emocjom, sorry. Ale bardzo mnie denerwuje poprawianie za kimś błędów i wytykanie ich w dosyć szyderczy sposób. Po co to, wiadomo, że gdybym miał na to czas to bym sprawdził, a że mi się spieszyło to tego nie zrobiłem i w moim roztargnieniu narobiłem byków. Też jestem za tym, aby pisać poprawnie i walczę u siebie samego z dysortografią, ale jak sam napisałeś post jest to wizytówka, jeśli nie jest to twoja wizytówka to się nie czepiaj. Popatrz, jaki przez to się zrobił off topic. Zamiast powiedzieć coś o gatunkach chronionych i podzielić się tym co wynurkowaliśmy z Adriatyku rozmawiamy o tym że napisałem "cuż", "bałtyk", "leon".
Koniec proszę już nic na temat ortografii nie pisać, wróćmy do tematu.
Ja się pochwale dobrym wynikiem; 120 skorup jeżowców (fioletowych) w 1h. Potem sprzedałem połowę i zarobiłem jakieś 200kuna.
Kiedyś wynurkowałem popielniczkę.
Innym razem 100kuna w banknocie.
Znalazłem połamany koral czerwony (nie mszywioł) w sieci rybackiej, z tego co wiem też głupio zrobiłem bo co z tego, że z sieci połamany, jak i tak bym karę zapłacił. Jednak korale czerwone chyba nie są tak zagrożone przez turystów, bo rosną na głębokości ok. 40m.
Z ciekawostek to jeszcze różnego rodzaju szklanki, z niektórych korzystam po uprzednim oczyszczeniu.
Wynurkowałem też pierścionek srebrny, i całą masę łusek z 2 wojny światowej i z wojny na bałkanach.
Ostatnio edytowano 17.04.2007 20:15 przez
proca, łącznie edytowano 1 raz