napisał(a) marze_na » 01.09.2020 18:14
Apartamenty Romanówka w RaszowieUwaga
Post zawiera lokowanie produktu
.
Od lat wszystkich kilkudniowych rezerwacji dokonujemy właściwie tylko na booking.com. I niemal zawsze trafiamy dobrze. Zdecydowaną większość miejscówek mogę potem z czystym sumieniem polecać.
Nie pamiętam jednak, kiedy ostatnio jakieś miejsce oczarowało mnie tak bardzo jak Romanówka. Było w zasadzie idealnie, raj na ziemi
.
Romanówkę poleciłam już całej rodzinie i większości znajomych. Polecę i Wam
.
Romanówka leży na końcu wsi, na skraju Rudawskiego Parku Krajobrazowego, przy szlaku do Kolorowych Jeziorek. Do wynajęcia są dwa czteroosobowe apartamenty z osobną sypialnią i salonem z aneksem kuchennym. Do dyspozycji gości jest ponadto letnia kuchnia, taras i przepiękny, ogromny ogród.
Pierwsze próby z dronem zakończyły się na drzewie
.
Apartamenty mieszczą się w mniejszym budynku na piętrze, nad garażami. Są czyste, bardzo starannie urządzone i dobrze wyposażone. Zdjęcia wnętrza w dużej ilości można znaleźć na bookingu.
Pięknie tu nawet w niepogodę
.
Właściciel (trzeba podkreślić, że przesympatyczny gość) ma hodowlę danieli, które mieszkają sobie za płotem. Zwierzęta witały nas każdego ranka pasąc się naprzeciwko okien. I często towarzyszyły podczas pobytów w ogrodzie.
Dodatkowa atrakcja, zwłaszcza dla najmłodszych, to możliwość karmienia tego stadka
.
Okolica sielska.
Najbliższa i najkrótsza trasa spacerowa to szlak prowadzący na Wielką Kopę (871 m npm), czwarty pod względem wysokości szczyt Rudaw Janowickich.
Ostatnio edytowano 01.09.2020 18:31 przez
marze_na, łącznie edytowano 1 raz