Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JackDaniels;) napisał(a):Chyba jedyna! niepowtarzalna na forum
Dziękuję, dziękuję, nie da się wyjąć kaski (choć raz wyjmowaliśmy dla kolędników, ale w zamian wpadł papierek, czyli zwrot+ odsetki trzeba rozciąć i na świniobicie była rozcięta, ale teraz już gorącym klejem sklejona
Kotek z piąteczkami ważył 1917 gram = 282 szt.= 1410 zł., hura!!! Zbierane od września 2012 do marca 2013. Ale kasa ta pójdzie na Włochy. Myślę, ze nie uznacie tego za malwersację. Na następny rok będzie na Chorwację. Już czeka pusty "piesek". Pozdrawiam i życzę wytrwałości w zbieraniu piąteczek.
Moja na dziś waży 3500 g w piątkach, plus papierki w nominałach 50 i 100 złociszy. Zbieram do czerwca, ale już niebawem do drugiej, bo ta jest juz prawie pełna
Na dzień dzisiejszy zapełniła mi się puszka i musiałem ją rozpruć, by jutro wpłacić zaliczkę za tegoroczne wakacje. Uzbierało się: 2x200,- 6x100,- 2x 50,- 527x5,- co daje kwotę 3735,- Mam jeszcze dwa i pół miesiąca zbierania i mam nadzieję dozbierać ponad 4000 zł.