masazystka89 napisał(a):Panie Januszu relacja ze świnki świetna Gratulacje uzbieranej kwoty Powodzenia w dalszym zbieraniu
Dziękuję
masazystka89 napisał(a):Panie Januszu relacja ze świnki świetna Gratulacje uzbieranej kwoty Powodzenia w dalszym zbieraniu
Sara76 napisał(a):Panie Januszu gratuluję samozaparcia, bo kwota jest naprawdę powalająca
krakuscity napisał(a):
Tak było w sierpniu 2008 roku, dziś otwieraliśmy następną ( tradycyjnie relacja zdjęciowa)
Jak chcecie zobaczyć większy rozmiar zdjęcia to kliknijcie na nie.
2 świnki, różową dziś otwieraliśmy
jak widać świnka była pełna
zawartość wysypałem do miednicy i zaczęliśmy liczyć
jak widać zebrała sie spora sumka....na wyjazd do Chorwacji
od dziś mamy nową skarbonkę mamy nadzieję , że na następną relację krócej poczekacie
Prawda , że opłaca się odkładać do świnki?
JarekC3 napisał(a):Wygląda na to że ktoś tu w banku pracuje
pogratulować wytrwałości
Panie Januszu gratuluję samozaparcia,..........
krakuscity napisał(a):JarekC3 napisał(a):Wygląda na to że ktoś tu w banku pracuje
pogratulować wytrwałości
Pracował między innymi jako skarbnik więc wszystkie piątki są prawdziwe, a uwierz mi już ponad 10 lat temu fałszywek było wiele (Polak potrafi) i pewnie krążą do dziś.
Dziękuję wszystkim za gratulacje i sam gratuluję.
P.S.Panie Januszu gratuluję samozaparcia,..........
Wiem, że już mam siwe skronie ale Forumowicze mówią sobie po imieniu lub "po nicku" więc proszę mi tu nie "Panować"
Makar..... napisał(a):Krakuscity - gdzie pracowałeś jako skarbnik ???, bo ja też kiedyś takie stanowisko piastowałem-nawet w banku który wywodzi się z Krakowa , ale w 3miescie
krakuscity napisał(a):Makar..... napisał(a):Krakuscity - gdzie pracowałeś jako skarbnik ???, bo ja też kiedyś takie stanowisko piastowałem-nawet w banku który wywodzi się z Krakowa , ale w 3miescie
To pewnie w tym samym, ale jak go sąsiedzi z zachodu przejęli i zmienił nazwę to po pewnym czasie zlikwidowali ten dział i nam podziękowali , poza tym też w innych ale i tam polikwidowali.
10 lat temu skończyłem z bankowością
Makar..... napisał(a):
Fortis?????