Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

..:: SKARBONKA na 5,- zł ::..

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
masazystka89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) masazystka89 » 21.01.2013 10:17

A pochwaliłabyś się jaką masz tą puszeczkę? :) Pewnie dzieci wybierały ;) Chyba że masz otwieraną to co innego bo taka otwierana to u mnie nie miała by racji bytu a tak to będę mieć puszkę bez otwarcia :)
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 21.01.2013 10:22

masazystka89 napisał(a):A pochwaliłabyś się jaką masz tą puszeczkę? :) Pewnie dzieci wybierały ;) Chyba że masz otwieraną to co innego bo taka otwierana to u mnie nie miała by racji bytu a tak to będę mieć puszkę bez otwarcia :)

Wiesz kilka postów wcześniej "przedstawiałam " swoją puszęcję :)
masazystka89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) masazystka89 » 21.01.2013 10:27

A to w takim razie przepraszam :) A opowiedzieć ci jak natrafiłam na ten wątek? ;) (pewnie myślisz że same nudy piszę i ten projekt co wstawiłam zdjęcia kilka postów wcześniej to jestem dziecinna ale ja jestem po prostu niepełnosprawna :( )
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 21.01.2013 10:42

Odpisałam Ci na priv, zeby nie zaśmiecać wątku !
masazystka89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) masazystka89 » 21.01.2013 11:35

Odpisałam na e-mail :) Wybacz jeżeli będzie trochę niezrozumiały ;)
O to i jest moja skarbonka :) Mój kurczaczek Plusik na razie jest malutki ale póki co to będzie dokarmiany przeze mnie ziarenkami o wartości 5 złoty ;) Czyż nie jest słodki? ;)
Załączniki:
kurczaczek plusik.jpg
moje zwierzątko ;*
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.01.2013 14:37

Ciekawe ile ten Spryciarz Janusz B. nazbierał.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.01.2013 16:37

darek1 napisał(a):Ciekawe ile ten Spryciarz Janusz B. nazbierał.

Cała przyjemność zbierania do puszek jest w tym, że dopiero bo "puszkobiciu" :wink: wiadomo ile spryciarze nazbierali :lol: :lol:
masazystka89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) masazystka89 » 21.01.2013 17:10

Ja dopiero zaczęłam zbierać więc długa droga przede mną :) A na początku czyli od dziś postanowiłam zrezygnować z wydatków jakie kupowałam do tej pory. Czyli:
- przestaje kupować słodyczy (mam dużo ich w domu);
- przestaje kupować co poniedziałki Tygodnik ANGORA (po co wydawać 3,50 jak to samo mogę mieć za tydzień za 1,50 na tanich gazetach)
- przestaje kupować Bravo (w końcu mam 24 lata prawie na karku i powinnam czytać poważniejsze gazety)
- odmawiam sobie zakupów w McDonaldsie (mogę się obejść smakiem, a pizza lepsza jest własnej roboty(czytaj mojej mamy roboty :P) a czasami wychodzimy na pizze z terapii;))
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.01.2013 15:49

Jakby tu się dobrać do puszki Janusza :roll: :roll: :roll:
masazystka89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) masazystka89 » 22.01.2013 15:54

Panie Darku na pewno pan też zbiera pieniążki do skarbonki i pan też będzie miał dużo pieniążków :) A pana Janusza podziwiam za to że własnymi siłami (no może z pomocą rodziny) zapełnił puszkę skarbonkę i że będzie miał pieniądze na wakacje :)
JarekC3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JarekC3 » 22.01.2013 15:58

masazystka89 napisał(a):Ja dopiero zaczęłam zbierać więc długa droga przede mną :)

Iza ja tylko pomyślałem, jak dobrze byłoby gdybym zaczął zbierać, niestety nie poczyniłem w tym kierunku żadnych kroków :cry:, Ale będę Cię wspierał w trudnych chwilach. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.01.2013 16:09

masazystka89 napisał(a): A pana Janusza podziwiam za to że własnymi siłami (no może z pomocą rodziny) zapełnił puszkę skarbonkę i że będzie miał pieniądze na wakacje :)

Wrzuca do puszek sam, synowie już dorośli i wyszli z domu.
A żona jak to żona, patrzy z politowaniem :wink:
... a potem robi wielkie oczy
i nadstawia łapy jak kasę zobaczy :oczko_usmiech: :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.01.2013 16:10

Janusz Bajcer napisał(a):...... nadstawia łapy jak kasę zobaczy :oczko_usmiech: :evil:

Kobiety :wink:
masazystka89
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) masazystka89 » 22.01.2013 16:16

JarekC3 napisał(a):
masazystka89 napisał(a):Ja dopiero zaczęłam zbierać więc długa droga przede mną :)

Iza ja tylko pomyślałem, jak dobrze byłoby gdybym zaczął zbierać, niestety nie poczyniłem w tym kierunku żadnych kroków :cry:, Ale będę Cię wspierał w trudnych chwilach. :wink:

Mój brat też ma na imię Jarek, więc pamiętaj że w domu wyjawię mamie jaki masz sekret :D A tak na poważnie to sprawa jest dość łatwa - wystarczy kupić puszkę skarbonkę w sklepie typu "wszystko po ...zł" i zacząć zbierać :) Moja puszka kosztowała mnie jedyne 2,99 złocisza ;)
Janusz Bajcer napisał(a):
masazystka89 napisał(a): A pana Janusza podziwiam za to że własnymi siłami (no może z pomocą rodziny) zapełnił puszkę skarbonkę i że będzie miał pieniądze na wakacje :)

Wrzuca do puszek sam, synowie już dorośli i wyszli z domu.
A żona jak to żona, patrzy z politowaniem :wink:
... a potem robi wielkie oczy
i nadstawia łapy jak kasę zobaczy :oczko_usmiech: :evil:

Panie Januszu ja też sama zbieram pieniążki. A chciałam się jeszcze zapytać czy mój projekt który kilka postów wcześniej opisałam i wstawiłam zdjęcia się wam podoba? :)
Chyba jesteście na mnie źli :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.01.2013 19:35

Nadejszla wiekopomna chwila...na puszkobicie :D efekt ponad pięciomiesięcznego zbierania od 8.08.2012 - 22.01.2013 :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kaska policzona,spakowana gotowa do transportu do banku :oczko_usmiech:
Obrazek
nowa puszka zakupiona zbierania czas zacząć :oczko_usmiech: mam nadzieję że do sierpniowego wyjazdu podwoję uzbieraną kaskę
Obrazek
pozdrawiam i powodzenia życzę :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

..:: SKARBONKA na 5,- zł ::.. - strona 57
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone