AdamSz napisał(a):Ale będzie się działo !!! .... Kwaterka 5 m. od morza, konoba co wieczór, ligunje, dorady, dzbany najleszego wina, ze dwa -trzy fiszpikniki. Ja cie ....A co, nagroda musi być, czego Wam życzę choćby w połowie ... Pozdrawiam i nie wyjmij czasem na święta
kemilia napisał(a):AdamSz napisał(a):Ale będzie się działo !!! .... Kwaterka 5 m. od morza, konoba co wieczór, ligunje, dorady, dzbany najleszego wina, ze dwa -trzy fiszpikniki. Ja cie ....A co, nagroda musi być, czego Wam życzę choćby w połowie ... Pozdrawiam i nie wyjmij czasem na święta
Wyjąć się nie da- musiałbym ją całą rozpruć Ale jak jest w pracy to bynajmniej przez weekend nie będzie korciła, gdy nie będzie się chciało tyłka do ściany płaczu-bankomat- ruszyć
Serce w pasy napisał(a):kemilia napisał(a):AdamSz napisał(a):Ale będzie się działo !!! .... Kwaterka 5 m. od morza, konoba co wieczór, ligunje, dorady, dzbany najleszego wina, ze dwa -trzy fiszpikniki. Ja cie ....A co, nagroda musi być, czego Wam życzę choćby w połowie ... Pozdrawiam i nie wyjmij czasem na święta
Wyjąć się nie da- musiałbym ją całą rozpruć Ale jak jest w pracy to bynajmniej przez weekend nie będzie korciła, gdy nie będzie się chciało tyłka do ściany płaczu-bankomat- ruszyć
A zakleiłaś?
To najlepszy sposób
kemilia napisał(a):Hmmmmm no a jak niby wrzucę ?
Serce w pasy napisał(a):kemilia napisał(a):Hmmmmm no a jak niby wrzucę ?
Zakleić od dołu tzn. miejsce, którym można wyciągać kasiorę. Górą to trudno.