Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

..:: SKARBONKA na 5,- zł ::..

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 30.11.2012 16:39

Ale będzie się działo !!! .... Kwaterka 5 m. od morza, konoba co wieczór, ligunje, dorady, dzbany najleszego wina, ze dwa -trzy fiszpikniki. Ja cie 8O ....A co, nagroda musi być, czego Wam życzę choćby w połowie :) ... Pozdrawiam i nie wyjmij czasem na święta :wink:
lhd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lhd » 30.11.2012 16:47

Ja w tamtym roku wyjąłem w kwietniu i do września zbieranie to był jeden wielki stres. Dobra rada - nie otwierać za wcześnie!!
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 01.12.2012 09:36

AdamSz napisał(a):Ale będzie się działo !!! .... Kwaterka 5 m. od morza, konoba co wieczór, ligunje, dorady, dzbany najleszego wina, ze dwa -trzy fiszpikniki. Ja cie 8O ....A co, nagroda musi być, czego Wam życzę choćby w połowie :) ... Pozdrawiam i nie wyjmij czasem na święta :wink:

Wyjąć się nie da- musiałbym ją całą rozpruć ;)Ale jak jest w pracy to bynajmniej przez weekend nie będzie korciła, gdy nie będzie się chciało tyłka do ściany płaczu-bankomat- ruszyć :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.12.2012 20:17

kemilia napisał(a):
AdamSz napisał(a):Ale będzie się działo !!! .... Kwaterka 5 m. od morza, konoba co wieczór, ligunje, dorady, dzbany najleszego wina, ze dwa -trzy fiszpikniki. Ja cie 8O ....A co, nagroda musi być, czego Wam życzę choćby w połowie :) ... Pozdrawiam i nie wyjmij czasem na święta :wink:

Wyjąć się nie da- musiałbym ją całą rozpruć ;)Ale jak jest w pracy to bynajmniej przez weekend nie będzie korciła, gdy nie będzie się chciało tyłka do ściany płaczu-bankomat- ruszyć :)

A zakleiłaś?
To najlepszy sposób
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 13.12.2012 13:43

Serce w pasy napisał(a):
kemilia napisał(a):

A zakleiłaś?
To najlepszy sposób

Hmmmmm no a jak niby wrzucę ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.12.2012 14:05

kemilia napisał(a):Hmmmmm no a jak niby wrzucę ?

Zakleić od dołu tzn. miejsce, którym można wyciągać kasiorę. Górą to trudno.
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 18.12.2012 08:27

Serce w pasy napisał(a):
kemilia napisał(a):Hmmmmm no a jak niby wrzucę ?

Zakleić od dołu tzn. miejsce, którym można wyciągać kasiorę. Górą to trudno.

Moją puszkę można jedynie rozciąć jak konserwę, żeby cosik z niej wyciągnąć:) Ale od góry 5 też nieźle wychodzą:()
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2012 08:45

No to musisz trenować silną wolę. Wiem! Do prądu ją podłącz:)
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 18.12.2012 08:55

Serce w pasy napisał(a):No to musisz trenować silną wolę. Wiem! Do prądu ją podłącz:)

Póki co nie kusi- tu w pracy jest bardzooo bezpieczna :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2012 09:15

Wytrwałości życzę.
Moja świnia rośnie na dwa sposoby :)
KarKoz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KarKoz » 20.12.2012 10:51

"To rośnie jak Pan płaci..." :lol:
Moja świnia rośnie, jak tankuję LPG. Przelewam sobie to co zaoszczędzę w stosunku do jazdy na benzynie. Od września urosło mi 750PLN-ów. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2012 09:53

JackDaniels;) napisał(a):a ja swoją kaskę na wakacje w Primosten 2013 powierzam tej pani Obrazek :D :D :D i mam nadzieję że przekroczy i pobije rekord swojej poprzedniczki świnki 3,952 pln :oczko_usmiech:

U mnie w wigilię minie czwarty miesiąc zbierania, a do Merlin Monroe ledwo już wcisnąć półzłotówkę :mrgreen: niebawem zakup nowej puszki i dalszy ciąg ciułania :mrgreen: korci mnie żeby ją rozpruć,przeliczyć ile i na co wystarczyObrazek
Patroniusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patroniusz » 28.12.2012 11:33

Ani mi się waż,wytrwałości życzę..
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 11.01.2013 22:58

Fajny pomysł z tym zbieraniem 5-cio złotówek, a ja się zastanawiałam jak kombinujecie kasę na wyjazdy do CRO, bo pewnie większość forumowiczów podobnie jak ja ma raczej średnie zarobki...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.01.2013 07:07

Ja na ten przykład podbieram z emerytury rolniczej babci codziennie po 5 zł. Niedowidzi to i jej nie jest żal. Paliwko sąsiadowi z auta spuszczę w nocy i odsprzedaję w dobrej cenie. Drewnem pozyskanym z lasów państwowych też nie gardzę bo przed zimą ludzie wszystko kupią. Co nie co pokłusuje się w lesie na wnyki. Miastowi wszystko zjedzą. Jak już nie ma co sprzedać i zorganizować to poderwie się jakoś starszą turystkę obwieszoną precozjami i co nieco się skubnie i nie tylko :wink: . No jakoś w tym kryzysie człowiek sobie radzi, żeby nie siedzieć w kraju. :wink: Pozdrawiam Koleżanko Saro 76.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

..:: SKARBONKA na 5,- zł ::.. - strona 53
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone