Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Trzymam kciuki za wszystkich zbierających, ja sama zbieram w taki sposób po raz pierwszy, ale już teraz jestem tym zachwycona:) (warunek niemożność wyciągania ze świni), wrzucam drobne powyżej 1zł, bo piątek jakoś mało w moim portfelu:)
komisyjnie z Martą (córcia) otwarłyśmy ciekawość ciekawość ,a że puszeczka na kłódeczkę to problem żaden......no i mamy.............................................1063,53..................pierwszy tysiączek ...HURRA
carnivalka napisał(a):Hajduczku już tysiączek,to do lata ładna sumka będzie.Ja dopiero 700,muszę się mocniej zmobilizować
ale to tylko dlatego ,że Marta na początku wrzuciła swoje uzbierane 600 zł ,tak,że to głownie jej zasluga,bo ona tez bardzo chce jechać A mnie cieszy ,że uczy się oszczędności
To dobry pomysł i też go praktykuję...po raz ostatni w ten sposób uzbierało mi się około 700 zł...teraz mam dużą puchę kupioną w sklepie po 5 zł i właśnie mija 2 lata jak do niej wrzucam 2 zł i 5 zł ...zapełniona więcej niż w połowie więc przypuszczam, że przed urlopem będzie uroczyste otwarcie...tym razem suma z penością będzie większa bo i nominały konsekwentnie większe wrzucane i pojemniejsza skarbonka...nawyk warty przyjęcia przez każdego...