Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A ja wrzucam do skarbonki różne nominały, również te papierkowe. Czasami jakieś ojro drobne, które zostało po zimowym szusowaniu. Udało się osiągnąć poziom 1000 zł Wyjazd na Ciovo dopiero pod koniec sierpnia, to i czasu jeszcze troszkę zostało
Mimo, iż do wyjazdu jeszcze 40 dni nie mogłam już dłużej wytrzymać i MUSIAŁAM dzisiaj to zrobić
Do skarbonki "piątki" zaczęliśmy wrzucać w połowie lipca 2010r., jeszcze przed wrześniowym wyjazdem do CRO. Na początku skarbonka napełniała się powoli, po powrocie z Cro dorzuciliśmy tam Euro i kuny, które nam zostały po urlopie
Oto fotorelacja z tego wydarzenia
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyniku jaki nam się udało osiągnąć w niespełna 9 miesięcy:D Okrągła sumka 1400zł wystarczy na paliwo do pięknej Cro, prawie 130 Euro na winiety na trasie, a 22 kuny na pierwsze lody w Chorwacji
Trzeba kupić następną skarbonę i zbierać na kolejne wakacje
Również nie wytrzymaliśmy i nasza skarbonka została otwarta od sierpnia zbieraliśmy i wynik to: 2500 zł więc postanowiłem wymienić 2000 zł a reszta zostaje może EURO troche spadnie
Dzisiaj wszedłem na ten wątek i też zaczynam od dzisiaj zbierać 5- taki. miałem zamiar początkowo po wakacjach, ale skoro dzisiaj na niego trafiłem to chyba jakiś znak ..... A poza tym więcej się uzbiera na przyszłe wakacje
dzisiaj odbyło sie puszkobicie
oszczędzałam od sierpnia zeszłego roku-wszystkie blachy pow 1zł codziennie po zakupach lądowały w skarbonce wynik-2860 zł
to naprawdę niezła kasa,nie spodziewałam sie że nazbieram aż tyle
wpadłam juz w nałóg zbierania i jutro jadę kupić nową puchę