..........zawiecha była......i dubel poszedł.
Do usunięcia.
Jak skarbonka waży 1 kg....to macie może 100 zł..pocztówka28 napisał(a):Ostatnio nie wytrzymałam i zważyłam i mamy 1,2 kg skarbonki Wg moich obliczeń wychodzi coś koło 900zł
Nie dziwię się że nie chcą , po ostatnich wydarzeniach.....Jacek S napisał(a):Coraz cięższa...na Tunezję miało być ale skoro nie chcą to trudno.
alessandro1977 napisał(a):No to moja pucha 4 kg prawie waży - przypuszczalna więc kwota, która tam może być wychodzi zbyt piękna aby była prawdziwa...
maniust napisał(a):Jak skarbonka waży 1 kg....to macie może 100 zł..pocztówka28 napisał(a):Ostatnio nie wytrzymałam i zważyłam i mamy 1,2 kg skarbonki Wg moich obliczeń wychodzi coś koło 900zł
pocztówka28 napisał(a):Niesamowita frajda z tego wrzucania, łapię się nawet na tym, że specjalnie nie wydaję piątek, aby wrzucić ją do puszki
alessandro1977 napisał(a):No to moja pucha 4 kg prawie waży - przypuszczalna więc kwota, która tam może być wychodzi zbyt piękna aby była prawdziwa...
.....eeeee wtenczas nie ma już frajdy ze zbierania jak licznik bijepocztówka28 napisał(a):A tak na marginesie, widziałam ostatnio w jakimś sklepie skarbonkę z licznikiem wrzucasz monetkę, a ona Ci zlicza ile już jest w środeczku
maniust napisał(a):.....eeeee wtenczas nie ma już frajdy ze zbierania jak licznik bijepocztówka28 napisał(a):A tak na marginesie, widziałam ostatnio w jakimś sklepie skarbonkę z licznikiem wrzucasz monetkę, a ona Ci zlicza ile już jest w środeczku
Ja tam wolę się miło rozczarować po zarżnięciu prosiaka czy też rozprucia puchy.
Torac napisał(a):Nie wydaje wam się, że na rynku zaczyna być odczuwalny brak tego typu monet