W tym roku przyłaczam się do akcji - na razie nie ma się czym chwalić ale "po owocach..."
Pomyślności w tuczeniu
pocztówka28 napisał(a):Dzisiaj już jestem pewna (własnie wróciliśmy z pierwszego pobytu CRO), że przyszłoroczne wakacje ponownie spędzimy w Chorwacji To były cudowne 2 tygodnie Skarbonka wzbogacła się o 120 euro i 15 kun, które nam pozostały po tegorocznym wyjeździe a i kilka piąteczek z trasy do niej wpadło
wawerek napisał(a):W czerwcu 2011 roku będę miał 5 rocznicę ślubu i tak myślę, czyż nie fajnie byłoby oszczędzić z 1000-1500zł na jakiś krótki wypoczynkowy wypad z żoną;) Pozdrawiam i podziwiam;)
wawerek napisał(a):Byłem dziś w dwóch galeriach, Auchanie, sklepie z pamiątkami i skarbonki "konserwowej" brak. Były takie bardzo duże 4,5 litrowe i malutkie dla dzieci. Zamawiam dziś na "alledrogo". Zastanawiam się jedynie na rozmiarem - wys. 15, średnica 10 czy też wys.18, średnica 10;) Muszę ja mieć.........dwie 5 zł już leżą w szufladzie;)
renatalato napisał(a):wawerek napisał(a):Byłem dziś w dwóch galeriach, Auchanie, sklepie z pamiątkami i skarbonki "konserwowej" brak. Były takie bardzo duże 4,5 litrowe i malutkie dla dzieci. Zamawiam dziś na "alledrogo". Zastanawiam się jedynie na rozmiarem - wys. 15, średnica 10 czy też wys.18, średnica 10;) Muszę ja mieć.........dwie 5 zł już leżą w szufladzie;)
Bierz dużą wawerek, ja kupiłam w sklepie za tzw"5zł"