Dziś odbyło się świniobicie, a w zasadzie puszkobicie
Na początek odbyło się ważenie
A potem cała zabawa z otwieraniem i liczeniem
Szału nie ma, liczyłam na więcej
P.s Piąteczki zbieraliśmy cały rok
Nowa świnka już jest
krakusowa napisał(a):Dziś odbyło się świniobicie, a w zasadzie puszkobicie
Szału nie ma, liczyłam na więcej
P.s Piąteczki zbieraliśmy cały rok
Nowa świnka już jest
renatalato napisał(a): Już gdzieś jedziecie , czy wpłacacie na konto, a może kupujecie euro
renatalato napisał(a): Całkiem ładny wynik Aniu, ja jeszcze nigdy nie uzbierałam powyżej 2000 zł
Bea.ta napisał(a):słoma79 napisał(a):jakieś 780 za kilogram zawsze można plus minus "obliczyć" ile się ma w swojej
Tyle wychodzi?
Bo moja jedna świnka skarbonka waży 45kg, druga 65kg .... w sumie nieźle zainwestowałam
Trzecią wysłałam do pracy - może się zwróci
renatalato napisał(a):Beatko, ja już dwóch się pozbyłam, ale trzecia jeszcze dużo siana potrzebuje
Bea.ta napisał(a):renatalato napisał(a):Beatko, ja już dwóch się pozbyłam, ale trzecia jeszcze dużo siana potrzebuje
Ja dwóch się póki co nie pozbędę
Ale potem ...jak zacznę wrzucać do skarbonki to co mi zostanie jak ich nie będzie na utrzymaniu, to se jakąś wyspę kupię w Cro
21monika napisał(a):Nooo od razu wyspę ....... chociaż z drugiej strony co się rozdrabniać
Beatko tylko gdzie Ty znajdziesz drugi Rab A jak znajdziesz to daj znać.
Bea.ta napisał(a):21monika napisał(a):Nooo od razu wyspę ....... chociaż z drugiej strony co się rozdrabniać
Beatko tylko gdzie Ty znajdziesz drugi Rab A jak znajdziesz to daj znać.
Kochana, jak mi dwójka dzieci odpadnie wraz z czesnym za szkołę i innymi atrakcjami to nie ma co się rozdrabniać
Jaki Rab??? Po co mi Rab????
Źle na mapę spojrzałaś