Sara76 napisał(a):Też zbieram, ale mam trochę inną metodę - moja skarbonka jest otwierana i czasami w celach kontrolnych do niej zaglądam
Sara76 napisał(a):Też zbieram, ale mam trochę inną metodę - moja skarbonka jest otwierana i czasami w celach kontrolnych do niej zaglądam, jak widzę, że uzbierały się 2, 3 stówy lub więcej i kurs jest w miarę korzystny to kupuję Euro. PS. Mój mąż naśmiewa się z tej metody i kategorycznie odmawia dorzucania się do skarbonki
tony montana napisał(a):w chwili obecnej od 1 sierpnia uzbierało się 1600 PLN
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):w chwili obecnej od 1 sierpnia uzbierało się 1600 PLN
To ty dużo tych piątek masz.... To my chyba za dużo karty używamy, bo tyle będziemy mieć w ciągu 12 miesięcy, czyli w lipcu.... jak dobrze pójdzie....
tony montana napisał(a): że dychę dostaje w drobnych bo papierkowa idzie do puszki Zygzaka MC Queena
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a): że dychę dostaje w drobnych bo papierkowa idzie do puszki Zygzaka MC Queena
Kurdę, dychę papierkową to ja mam jako na czarną godzinę w portfelu i parę złotych malutkich monetek, reszta to karty... Skąd ty te dychy bierzesz?
słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):reszta to karty...
też wolałem karty...odkąd zbieram 5 nauczyłem się ponownie korzystać z klasycznej gotówki
piekara114 napisał(a):słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):reszta to karty...
też wolałem karty...odkąd zbieram 5 nauczyłem się ponownie korzystać z klasycznej gotówki
Ja się coś przestawić nie mogę będzie mniej w skarbonce...
No właśnie takie "OKO"(Otwarte Konto Oszczędnościowe). Ja dodatkowo do "piątek" w śwince w każdą niedzielę robię na głównym koncie równanie do 100.KarKoz napisał(a):Załóż sobie "elektroniczną świnkę"... przy każdej płatności określony % wpada na specjalne konto
KarKoz napisał(a):piekara114 napisał(a):słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):reszta to karty...
Załóż sobie "elektroniczną świnkę"... przy każdej płatności określony % wpada na specjalne konto
maniust napisał(a):KarKoz napisał(a):piekara114 napisał(a):słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):reszta to karty...
Załóż sobie "elektroniczną świnkę"... przy każdej płatności określony % wpada na specjalne konto
Eeeeeeeeee zero frajdy z tego.........
Ja tam wolę zbierać "5-ątki" i potem zobaczyć minę kasjerki w banku.
Odkąd zbieram już 6 razy chyba , to rzadziej płacę plastikiem.