darek1 napisał(a):
Gdzie można taką sztuczną świnię wielokrotnego użytku lub jednorazowego z gliny kupić.
W sklepie
te kiero napisał(a):mnie się udało systemem smart saver uzbierać od października na pierwszy pełny bak
to już coś, mam nadzieję, że paliwo nie zdrożeje
masazystka89 napisał(a):A z kuferka jak mam potrzebę coś kupić to otwieram ją kluczykiem i biorę tyle pieniędzy ile mi jest potrzebne. Pozdrawiam
maniust napisał(a):masazystka89 napisał(a):A z kuferka jak mam potrzebę coś kupić to otwieram ją kluczykiem i biorę tyle pieniędzy ile mi jest potrzebne. Pozdrawiam
To się nie liczy , to oszukaństwo......
strzelec napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie. W tym wątku jestem nowa. Bardzo mi się podoba inicjatywa odkładania bilonu. Jest to trochę podobne do tego, co czyni mój mąż- z tym, że on przy okazji czyni środowisko czystszym. O co chodzi? Ano przestał palić i codziennie odkłada 10 złotych- i tak już od 4 lat.
Takim sposobem chwali się każdego lata, że uzbierał na kolejne wczasy. Ma rację? Jasne, że ma.
Pozdrawiam. Alicja.
strzelec napisał(a):Mąż czasami "oszukuje"- wrzuca więcej niż 10 złotych, także ta kwota jest znacznie wyższa. Odpowiada mi to jednak. Przydają się te odłożone pieniądze.
Pozdrawiam. Alicja