Adam,K napisał(a):To wychodzi 12000 złotych rocznie. Z takim budżetem to moglibyście jechać na 1 i 1/2 miesiąca
te kiero napisał(a):nawet można by Picasso wymienić na cuś lepszego (chyba że staruszek taki dobry ) i jeszcze też pomykać na urlop (12k to średnio moje 3 urlopy w dwójkę, Was to chyba zdecydowanie więcej jedzie)
Adam,K napisał(a):To wychodzi 12000 złotych rocznie. Z takim budżetem to moglibyście jechać na 1 i 1/2 miesiąca
mervik napisał(a):Adam,K napisał(a):To wychodzi 12000 złotych rocznie. Z takim budżetem to moglibyście jechać na 1 i 1/2 miesiąca
...no nie przesadzaj....może na dwa razy po 10 dni i to nie daleko
Można dłużej ,ale poza sezonem
...albo ja jestem taki rozrzutny , bo mi zawsze schodzi ponad 8000 zł za dwa tygodnie w dójkę
cooleczka napisał(a):dziś rozbroiłem swoją, przestało się mieścić, a żona chciała drobne do robo... no i my zbieraliśmy każdy nominał zawartość + zwrot z US zapewni nam Wakacje AD 2014 in Zuljana
te kiero napisał(a):cooleczka napisał(a):dziś rozbroiłem swoją, przestało się mieścić, a żona chciała drobne do robo... no i my zbieraliśmy każdy nominał zawartość + zwrot z US zapewni nam Wakacje AD 2014 in Zuljana
wcale się nie dziwię: pilot, smartfon, mineralna
mnie dziś żona zaskoczyła uzbieraniem "po cichu" kosztów prawie 1/2 wyjazdu
el_guapo napisał(a):Nie chciałbym tu reklamować produktów bankowych, ale skarbonka to nieco archaiczne rozwiązanie. W moim przypadku się nie sprawdzała - zawsze sięgnąłem po te 5ki i 2ki kiedy szedłem po bułki do sklepu - oczywiście więcej przybywało niż ubywało, ale nie o to chodzi.
DamianM napisał(a):W mojej puszce są tylko €uro. W tamtym roku było ponad 1200€