napisał(a) steftes » 04.05.2015 19:38
piekara114 napisał(a):To teraz małe podsumowanie daj...
I może dorzuciłbyś porównanie poszczególnych regionów Grecji, które odwiedziłeś, plusy i minusy każdego z nich... Niestety przewodniki mało kiedy się na takie porównania decydują, a Twoja subiektywna ocena będzie na pewno wskazówką dla tych, co myślą o swoich pierwszym wyjeździe w tym kierunku...
Pomyślę nad tym, będzie to mapka Grecji z zaznaczonymi trasami i miejscami gdzie byłem a do każdego miejsca dodam kilka ciekawszych zdjęć. Teraz miałem mocno zajęty weekend majowy i muszę jeszcze dopracować tegoroczny wyjazd więc nie wiem kiedy dam radę.
Darkos napisał(a):steftes napisał(a):
....................... Jutro wyjeżdżam w Lubelskie wędzić świąteczne kiełbasy.
Pozdro.
Steftes.
A możesz napisać bliżej, gdzie to w lubelskiem świętujesz?
Jam sie tam począł i tam urodził.
Puławy, Kurów i okolice.
Olo napisał(a):Wspaniała relacja, wspaniałe zdjęcia .. ehhh a do urlopu jeszcze tak daleko
Oglądając Twoją relację nabieram coraz większej ochoty na Grecję, może się uda w tym roku zrealizować taki plan.
Dziękuję wszystkim za uznanie, postaram się w tym roku odwiedzić ciekawe miejsca i przywieźć równie ciekawe zdjęcia.
Czasu do wyjazdu coraz mniej - ciekawość wzrasta.
Staram się bywać za każdym razem w innych miejscach, które znam z relacji i opowieści.
Ciągłe poznawanie wciąga i teraz nie wyobrażam sobie jechać któryś raz w to samo miejsce.
Pozdrawiam.
Steftes