-
Suuuper zdjątka.
Dzięki za kolejny odcinek!!!
Pozdrawiam
piekara114 napisał(a):Witaj,
Może pokusiłbyś się o zestawienie, najciekawszych miejsc/regionów z Twoich pobytów pod kątem zwiedzania, plażowania i plażowania ze zwiedzaniem? Co poleciłbyś na pierwszy raz (raczej bez promów)? I gdzie (oprócz oczywiście Santorini) można spotkać słynne greckie widoczki: białe domki z niebieskimi dachami?
I życzę równie udanej podróży w tym roku. A skąd możemy spodziewać się relacji?
steftes napisał(a):W tym roku trasa przez Rumunię - drewniana architektura Maramureszu, malowane klasztory Bukowiny, trasa transfogarska, Transalpina, warowne kościoły, zamek Peles, Braszów, Bran, wąwóz Bicaz. Bułgaria - tym razem nie nad morze - Okolice Veliko Tarnovo, Kazanłyk - zagłębie róż i grób tracki, okolice Kardżali. Grecja - Chalkidiki i okolice po raz drugi - to tak w dużym skrócie.
Pozdrowionka.
Mikeee napisał(a):Świetna trasa, świetne zdjęcia. Miło było tu gościć
Również planuję w tym roku Rumunię - podobne miejsca i też chcę zaliczyć obie trasy - masz już jakiś koncept logistyczny - jeśli tak mógłbyś zaprezentować? Bo jestem właśnie na etapie tworzenia logistyki.
Ja w drodze powrotnej z Rumunii chcę odwiedzić jeszcze kilka miejsc w Mołdawii - nie wykluczam również Ukrainy w zależności od pozostałego czasu.
pozdrawiam