Witam, to będzie nasz drugi rodzinny wyjazd do Chorwacji. W ubiegłym roku byliśmy na Rab, w Loparze, był to wrzesień więc nie było tłumów, plaża i miejsce super nam odpowiadło, apartament w ciemno znaleźliśmy w 15 min. W tym roku wyjeżdzamy ok 10. 08 i myślimy o Simuni, bądź Povljanie. Niestety nie mamy żadnych namiarów na kwatery i mam spore obawy czy jadąc w ciemno uda nam się znaleźć coś ciekawego w tym terminie. Jadę z dwójką małych dzieci, dlatego też wolałabym mieć coś wcześniej zajęte, żeby na miejscu umordowani podróżą nie przeżyć horroru w poszukiwaniu apartamentu. Może macie jakieś ciekawe namiary? Będę niezmiernie wdzięczna. Bardzo proszę o przesłanie informacji na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jak sądzicie, która z tych miejsowości, będzie bardziej dostępna pod względem lokum ok 10.08? Z drugiej strony może doradzicie co będzie lepsze (Simuni czy Povljana) dla rodziny z dwójką dzieci. Oczywiście na forum cro przeczytałam sporo już informacji i własnie dzięki nim zdecydowałam się na te miejsca. Sporą relację z Pag w kontekście dzieci zrobił jackiller. Teraz nie można chyba wysyłać prywatych wiadomości na tym forum i nie bardzo wiem jak mogłabym się z nim skontaktować, widziałam na jego zdjęciach, że miał fajną miejscówkę chyba pod Pagiem. Może ktoś z Was ma jakieś namiary? Pozdrawiam i dziękuję