Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Simuni -moje marzenie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agnes007
Autostopowicz
Simuni -moje marzenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes007 » 20.06.2007 00:38

:cry: Jestem tu nowa, proszę o pomoc, mam zamiar wybrać się w tym roku na wakacje do chorwacji mój cel to wyspa Pag-Simuni. Bardzo was proszę moi kochani fani tego pięknego kraju o namiary na jakieś fajne kwatery . przesyłam pozdrowienia
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 20.06.2007 06:12

Cześć agnes,
może ta stronka trochę Ci pomoże, zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D

Pozdr.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 20.06.2007 07:19

strrrasznie drogi camp
agnes007
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes007 » 20.06.2007 07:54

:lol: Wielkie dzięki już nabrałam apetytu
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.06.2007 19:58

Byłem tam w 1989r - polecam , super położenie , w piniach , fajne plaże ( żwirowo - skaliste ) , piękny widok. :D
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 11.09.2008 15:04

Odświeżę temat.
Szukam informacji na temat godnych polecenia apartamentów w miejscowości Simuni, a dokładniej tych położonych od strony kempingu a nie od strony wejścia do mariny. Moja ostatnia wizyta na Pagu to 1997 rok więc jak przez mgłę pamiętam tą miejscowość ale wiem, że jest ładnie położona i z dala od zgiełku. Po głowie chodzą mi apartamenty graniczące z laskiem odzielającym je od plaży, która ciągnie się aż po kemping Simuni.
Może ktoś ma coś godnego polecenia??? To już takie poszukiwania na konto kolejnych wakacji :D
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 12.09.2008 07:38

Ally
Simuni to dobry wybór.
Kilka dni w roku 2007 mieszkaliśmy właśnie tam i to w części o której piszesz na małym półwyspie. Gdzie zlokalizowany był dom możesz zobaczyć TU
(jest zaznaczony krzyżykiem, dostępna plaża - między dwoma innymi) W stosunku do widoku na zdjęciu ilość domów się nieco powiększyła (w kierunku końca półwyspu). Kilka było jeszcze w budowie.

Tu masz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link do apartamentów. Nie chcę Ci ich polecać jakoś szczególnie bo każdemu odpowiada przecież co innego, ale możesz je rozważyć. My byliśmy zadowoleni. W naszym nie było klimatyzacji i widoku na morze, no ale na płaskim terenie o to niełatwo. Pod koniec września płaciliśmy 23 euro za 2 osoby.
Apartamentowce o których piszesz graniczące z laskiem przy morzu były już w większości o tej porze pozamykane.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.09.2008 15:48

Dziękuję za wskazówki :) namiar zapisany.Pytam o te apartamenty przy samym lesie bo pamiętam, że bardzo mi się tam podobało. Ja zazwyczaj (zawsze heheh) jeżdżę na kempingi, ale być może zdarzy się tak, że trzeba będzie na Pag jechać do apartamentów więc szukam czegoś co jest choć trochę na uboczu - te apartamenty z tym laskiem i ta plaża za laskiem najbardziej by mi odpowiadały. Ewntualnie coś innego w tym rejonie ale na uboczu. A w necie wszystko w miasteczku :cry:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 31.01.2009 20:03

Podbijam ponownie temat... jakoś nie chce mi się wieżyć, że tylko jeden Forumowicz może coś powiedzieć o apartaentach w Simuni.

A czy możecie powiedzieć coś o tych apartamentach:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

lub o tej villi:

Ciekawa jestem Waszych opinii - może możecie coś napisać o położeniu, dojściu do plaży etc.
Adam66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 03.02.2009 22:33

Witam
Byłem w Simuni przejazdem. Bardzo ładna wioska z przyjemną konobą. Bardzo blisko do plaży. Trzeba przejść przez lasek ok 50m. Plaża tekstylna tuż obok tych opalających się bez. Plaża żwirkowa z łagodnym zejściem. Przepiękne widoki. Niestety wymienione apartamenty oglądałem tylko z zewnątrz. Na moje oko bardzo zadbane i nowoczesne ( myślę że drogie). Jedyny minus tej miejscowości to syf w lasku przylegającym do plaży. Ludzie chcący trochę cienia koczowali pomiędzy drzewami nie dbając zbytnio o resztki z jedzenia, butelki po napojach itp.
Byłem tam w lipcu 2006 więc może teraz dbają bardziej o czystość.
Miłego pobytu
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.02.2009 12:32

Brzmi mało zachęcająco ale ... może ktoś tam sprzata mimo wszystko.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Simuni -moje marzenie
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone