Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Simpa T-mobile

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kitt
Globtroter
Re: jaki pre-paid do rozmów między sobą w Chorwacji?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kitt » 01.06.2010 22:04

tygrys_8 napisał(a):Proszę o pomoc i podpowiedź którego operatora i którą taryfę wybrać (dwa startery: jeden dla mnie i jeden dla znajomych) oraz ile kosztuje starter (najlepiej chciałabym ten najtańszy) i minuta rozmowy i gdzie kupić starter na Istrii w okolicach Porecia i Puli.

Ja w zeszłym roku korzystałem z Simpa T-mobile i byłem zadowolony. Korzystałem jednak wyłącznie do kontaktów z Polską.
Oprócz salonów t-mobile - okazuje się, że startery są na poczcie. Doładowania praktycznie wszędzie. Starter kosztuje 100 Kn.
Simpa ma fajną ofertę "Ti&Ja" - można dzwonić na dwa numery do innego kraju za połowę normalnej ceny, lub numer lokalny też jakoś tanio. Możecie sobie zdefiniować jeden do Polski, jeden na komórkę znajomych (a znajomi na waszą).

Proszę też o informacje co wychodzi taniej czy odbieranie rozmów z Polski na karcie chorwackiej czy polskiej.

Dla Ciebie taniej na chorwackiej - dla dzwoniącego jak jesteś na polskiej.
tygrys_8
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrys_8 » 02.06.2010 12:22

Kitt napisał(a):Ja w zeszłym roku korzystałem z Simpa T-mobile i byłem zadowolony. Korzystałem jednak wyłącznie do kontaktów z Polską.
Oprócz salonów t-mobile - okazuje się, że startery są na poczcie. Doładowania praktycznie wszędzie. Starter kosztuje 100 Kn.
Simpa ma fajną ofertę "Ti&Ja" - można dzwonić na dwa numery do innego kraju za połowę normalnej ceny, lub numer lokalny też jakoś tanio. Możecie sobie zdefiniować jeden do Polski, jeden na komórkę znajomych (a znajomi na waszą).

Dzięki za informacje. Mam jeszcze pytanie czy za 100kn to są najtańsze startery czy można kupić jeszcze tańsze.

A jak jest w innych sieciach czy są też podobne taryfy i czy startery też są takie drogie?
Kitt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kitt » 02.06.2010 12:39

tygrys_8 napisał(a):
Kitt napisał(a):Ja w zeszłym roku korzystałem z Simpa T-mobile i byłem zadowolony. Korzystałem jednak wyłącznie do kontaktów z Polską.

Dzięki za informacje. Mam jeszcze pytanie czy za 100kn to są najtańsze startery czy można kupić jeszcze tańsze.

Można kupić droższe - z telefonem. :D
Polecam http://www.t-mobile.hr/eng/1/10-00-00-00-00.asp
tygrys_8
Globtroter
w jakiej sieci najtańsze startery

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrys_8 » 09.06.2010 10:10

Dzięki za poprzednie podpowiedzi ale jak na razie większość pisze o t-mobile.
Czy ktoś wie czy w innych sieciach w Chorwacji są tańsze startery od t-mobile - bo tam najtańszy kosztuje 100KN i jak wyglądają taryfy na kartę w innych sieciach czy opłaca się kupić kartę innej sieci niż t-mobile. Chodzi mi głównie o rozmowy ze znajomymi którzy również będą w Chorwacji. Proszę o pomoc.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 09.06.2010 12:10

Tyle już było tych tematów o miejscowych sieciach.. były linki na strony...
Najtańsze są
Tomato
i
Tele2

VIP droższy i T mobile najdroższy...

I to już "wsio" na terenie Hr.
Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone