Franz napisał(a):F1 to nie moja bajka, ale cała reszta jak najbardziej.
Pozdrawiam,
Wojtek
Sądząc po popularności relacji ani F1 ani Wyspy nie cieszą się większym uznaniem
co dziwi
Franz napisał(a):F1 to nie moja bajka, ale cała reszta jak najbardziej.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):W wieku XI Wilhelm Zdobywca (w innej relacji będzie w Caen przy grobie tego śmiałka) rozkazał by na miejscu wcześniejszego kościoła stanęła monumentalna budowla - wspaniała, gotycka katedra.
tony montana napisał(a):Wchodzimy do środka - katedra jest za free
tony montana napisał(a):W katedrze Gloucester kręcono sceny do pierwszej, drugiej oraz szóstej części cyklu Harry Potter - głównie tutaj w krużgankach.
piotrf napisał(a):Krużganki katedry w Gloucester dla mnie są atrakcją samą w sobie - jedne z najpiękniejszych na świecie , na Wyspach Brytyjskich najpiękniejsze a samo Gloucester to ponad 1300 lat historii spisanej , wiec jest co oglądać . . .
Wcale mnie nie dziwi , że filmowcy chętnie z tego korzystają
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):W wieku XI Wilhelm Zdobywca (w innej relacji będzie w Caen przy grobie tego śmiałka) rozkazał by na miejscu wcześniejszego kościoła stanęła monumentalna budowla - wspaniała, gotycka katedra.
wiola2012 napisał(a):Nie wiem jak inne jego rozkazy, ale ten zaowocował wspaniałym dziełem.
piotrf napisał(a):To z Great Malvern Priory , czy katedry w Worcester od obfitości już mi się wszystkie atrakcje mieszają
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a):
Ale jak to tak! Takim zdjęciem urywasz odcinek? I nie napisałeś nawet "ciąg dalszy nastąpi" ? :wink:
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom