pomorzanka zachodnia napisał(a):Dopiero teraz mam możliwość coś napisać ale trochę już czytałam. Super pomysł na ferie, dobrze tam mają z tą pogodą.
piotrf napisał(a):Fajny suplement , czekam też na uzupełnienie
Pozdrawiam
Piotr
Habanero napisał(a):Dzięki te kiero za relację live , czekam na więcej.
Istria i miejscówka we Vrsarze super , mieliśmy taki sam widok
Habanero napisał(a):W Mariborze nocowaliśmy w B&B , z ceny i warunków byliśmy bardzo zadowoleni (również ze śniadaniem).
Habanero napisał(a):Posezonowa Istria wymiata . Chętnie tam wrócimy. Ceny ap. i atrakcje *****
Pozdrav.
Kasia i Krzyś napisał(a):Jaka jest największa atrakcja Mariboru?
Kasia i Krzyś napisał(a):Planujemy nocleg w drodze powrotnej w tym mieście, parę miejsc mam na liście do odwiedzenia, m.in. knajpę, w której jedliście.
Kasia i Krzyś napisał(a):Fajnie, że wypad się udał. Ten spokój i pustki na zdjęciach bezcenne
Franz napisał(a):Przyjemnie było.
My również zawsze wybieramy sobie w którymś z zimowych miesięcy jakieś cieplejsze rejony.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):B&b Hotel czy Fani&Rozi B&B? Jeżeli ten pierwszy obiekt to gdzie parkowaliście?
...
Habanero napisał(a):te kiero napisał(a):B&b Hotel czy Fani&Rozi B&B? Jeżeli ten pierwszy obiekt to gdzie parkowaliście?
...
To był B&B Hotel i parkowaliśmy po drugiej stronie Titovej cesty. Przejście pod ulicą.
Z okien był widok na samochód. Tu z lewej strony widać hotel, jeszcze w budowie, a po prawej miejsca gdzie parkowaliśmy.
https://www.google.com/maps/@46.5590321 ... &entry=ttu
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):Po zameldowaniu w NH City Graz
Ile płaciłeś za ten hotel?
Na początek maja pokazuje mi cenę ponad 130 euro za noc. Dla mnie dużo za dużo jak na nocleg tranzytowy .
Powrót do Nasze relacje z podróży