pomorzanka zachodnia napisał(a):Dopiero teraz mam możliwość coś napisać ale trochę już czytałam. Super pomysł na ferie, dobrze tam mają z tą pogodą.
piotrf napisał(a):Fajny suplement, czekam też na uzupełnienie
Pozdrawiam
Piotr
Habanero napisał(a):Dzięki te kiero za relację live, czekam na więcej.
Istria i miejscówka we Vrsarze super , mieliśmy taki sam widok![]()
Habanero napisał(a):W Mariborze nocowaliśmy w B&B , z ceny i warunków byliśmy bardzo zadowoleni (również ze śniadaniem).
Habanero napisał(a):Posezonowa Istria wymiata . Chętnie tam wrócimy. Ceny ap. i atrakcje *****
Pozdrav.
Kasia i Krzyś napisał(a):Jaka jest największa atrakcja Mariboru?![]()
Kasia i Krzyś napisał(a):Planujemy nocleg w drodze powrotnej w tym mieście, parę miejsc mam na liście do odwiedzenia, m.in. knajpę, w której jedliście.
Kasia i Krzyś napisał(a):Fajnie, że wypad się udał. Ten spokój i pustki na zdjęciach bezcenne
Franz napisał(a):Przyjemnie było.
My również zawsze wybieramy sobie w którymś z zimowych miesięcy jakieś cieplejsze rejony.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):B&b Hotel czy Fani&Rozi B&B? Jeżeli ten pierwszy obiekt to gdzie parkowaliście?
...
Habanero napisał(a):te kiero napisał(a):B&b Hotel czy Fani&Rozi B&B? Jeżeli ten pierwszy obiekt to gdzie parkowaliście?
...
To był B&B Hotel i parkowaliśmy po drugiej stronie Titovej cesty. Przejście pod ulicą.
Z okien był widok na samochód. Tu z lewej strony widać hotel, jeszcze w budowie, a po prawej miejsca gdzie parkowaliśmy.
https://www.google.com/maps/@46.5590321 ... &entry=ttu
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):Po zameldowaniu w NH City Graz
Ile płaciłeś za ten hotel?
Na początek maja pokazuje mi cenę ponad 130 euro za noc. Dla mnie dużo za dużo jak na nocleg tranzytowy.
Powrót do Nasze relacje z podróży