corrina napisał(a):Ponieważ mandat i tak już mamy, a lodówka wciąż pusta, postanawiamy jeszcze kupić owce na targu
Bardzo ciekawy jestem czy zapłaciliście ten mandat a jeszcze bardziej jak przyrządziliście tą owcę w waszym apartmanie. (Rożen?)
corrina napisał(a):Ponieważ mandat i tak już mamy, a lodówka wciąż pusta, postanawiamy jeszcze kupić owce na targu
Malen napisał(a):Tvrdalj - piękne miejsce i mega "fotogeniczne".
mchrob napisał(a):corrina napisał(a):Ponieważ mandat i tak już mamy, a lodówka wciąż pusta, postanawiamy jeszcze kupić owce na targu
Bardzo ciekawy jestem czy zapłaciliście ten mandat a jeszcze bardziej jak przyrządziliście tą owcę w waszym apartmanie. (Rożen?)
piekara114 napisał(a):No pamiątka wakacyjna nie miła...
Ale cały odcinek to nie mogłam się na Natalię napatrzyć...prześliczna (proszę przekazać zainteresowanej), i śliczną dziewczęcą sukienkę ma...muszę córce szwagra taką uszyć
wiolek_lp napisał(a):Cudowny S.G, dla mnie na równi z M. Hvar Przepiękne fotki, nie takie jak moje "strzelacze" z ręki
Malen napisał(a):Tvrdalj - piękne miejsce i mega "fotogeniczne".
W ogóle cały Stari Grad na twoich zdjęciach wygląda bajkowo (na żywo nie widziałam).
Dziewczyny - cudne! Będziesz się mama opędzać za kilka latek
wiolek_lp napisał(a): O właśnie miałam jeszcze napisać o pałacu Hektorovica... U nas była porażka... Na Twoich zdj. jak pisze Malen piękne Byli inni ludzie ?
Gdy my byliśmy, to były takie tłumy, że ledwo zrobiłam z 2 zdjęcia samym młodym. Piszesz, że nie zwiedzaliście domu, a wogóle można ? Jeśli tak to musiało mi gdzieś umknąć w innych relacjac My też tylko ogród i schodkami na górną część i to tyle...
Z treści wynika, że zaparkowaliście jednak w miejscu niedozwolonym.corrina napisał(a):... A tak wyglądał, jeśli ktoś ma ochotę sobie dokładnie poczytać, za co:
...
Mi również bardzo Stary Grad przypadł do gustu i odwiedziłam dwukrotnie, w tym raz wieczorkiemcorrina napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Cudowny S.G, dla mnie na równi z M. Hvar Przepiękne fotki, nie takie jak moje "strzelacze" z ręki
Nam też się bardzo spodobał, dlatego, pomimo tej niezbyt miłej przygody, na szczęście wróciliśmy jeszcze dwukrotnie, żeby zatrzeć złe wspomnienia
Tam mi mapa pokazała nr 10 (wg mandatu w pobliżu domu nr 10) Dalej na mandacie jest napisane mniej więcej, że auto zaparkowane przy krawędzi jezdni nie po prawej stronie na drodze dwukierunkowej co stanowi naruszenie przepisów i dalej wymienione jakich ...corrina napisał(a): ... Na zrzucie z mapy, który wkleiłaś, znak jest przy targu owocowym po obu stronach, zgoda. Ale my zaparkowaliśmy nie w miejscu, które pokazujesz tylko na samym końcu tej uliczki, po lewej stronie, tak jak ta motorówka ...
wiolek_lp napisał(a):Za 1 razem Humac zrobił na nas duże wrażenie, byliśmy pierwszy raz w takim miejscu... W zeszłym roku to był już tylko szybki spacerek, "przyzwyczaiłam" się do takiej zabudowy i klimatu
Powrót do Nasze relacje z podróży