bogaczykk napisał(a):Hej, my też jedziemy do Igrane od 12 lipca do apartamentów Toncika. Pierwszy raz w Igrane, drugi w Chorwacji, mamy nadzieję, że pogoda dopisze i będzie to udany urlop. Jakie wycieczki polecacie? Ktoś pisał o górnym Igrane od strony Podgory, jest tam coś ciekawego czy o same widoki chodzi?
ano napisał(a):ja z rodziną będę pierwszy raz w Chorwacji i wybór padł na Igrane bedziemy od 19 lipca w apartamencie 29 na mapce - apartament Minca, mam nadzieje że będą to wspaniałe wakacje i dołączę do osób zakochanych w Chorwacji
zibi_68 napisał(a):Witam
SoftRM mam pytanie, spodobał mi się apartament w którym jesteś razem z Jarkiem, ale na stronie nie ma cennika. Czy mógłbyś podać mi jego cenę na maila ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki i życzę miłego pobytu.
arturo72 napisał(a):Ależ tłoczno będzie na plaży w Igrane w tym terminie
Do zobaczenia i pozdrawiam
mysza73 napisał(a):
hej!!
będę w Igrane za 2 tygodnie
jak z dostępem do internetu w Igrane??
może napiszesz kilka zdań na temat miasteczka,czy dużo ludzi,jakie plaże itp
dzięki i pozdrawiam
SoftRM napisał(a):
podam tutaj bo to żadna tajemnica
więc tak mieliśmy jechać w 6 osób dorosłych i 4 dzieci w terminie
20.06 do 4.07 i wtedy cena była 60 euro dzień
ale jedna para odpadła i właściciel zgodził się na 50 euro
trzeba pamiętać że to cena czerwcowa
ogólnie apartament pierwsza klasa
tylko te wdrapywanie się na góre
ale widok to rekompensował
ano napisał(a):ja z rodziną będę pierwszy raz w Chorwacji i wybór padł na Igrane bedziemy od 19 lipca w apartamencie 29 na mapce - apartament Minca, mam nadzieje że będą to wspaniałe wakacje i dołączę do osób zakochanych w Chorwacji
JAREK75 napisał(a):Hej siedze sobie w Igrane i szukam szeroko opisywanej piaszczystej plaży. Jedna ze wskazówek kierowała na plaże przy hotelu, niestety wszedzie żwirek i kamienie. Prosze o pomoc i jakieś koordynaty. Słonecznie pozdrawiam , aha i nie wierzcie prognozom !!!!!
mysza73 napisał(a):bogaczykk napisał(a):Hej, my też jedziemy do Igrane od 12 lipca do apartamentów Toncika. Pierwszy raz w Igrane, drugi w Chorwacji, mamy nadzieję, że pogoda dopisze i będzie to udany urlop. Jakie wycieczki polecacie? Ktoś pisał o górnym Igrane od strony Podgory, jest tam coś ciekawego czy o same widoki chodzi?
oooooooo
a w którym domu macie apartament i do kiedy będziecie u Tonciki ??
My do Igrane przyjedziemy 21 lipca i mamy apartament A6+2
pozdrawiam
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...