Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

sibenik rogoznica

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolina8683
Autostopowicz
sibenik rogoznica

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina8683 » 17.09.2006 10:15

hej. wlasnie wrocilam (niestety) z chorwacji. jak cos to pytajcie moze uda mi sie pomoc. :D pozdrawiam
gandolfini
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gandolfini » 17.09.2006 17:28

Wypatrzyłem sobie miejsce zwane Stupin Celine, podobno 2 km od Rogoznicy. Byłaś tam? Chętnie dowiem się o Twych wrażeniach. Chodzi mi o sklepy, możliwość zakupów, jaka plaża, czy dobra dla dzieci.
Szczęśliwa - ja tam pojadę za rok
karolina8683
Autostopowicz
bylam

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina8683 » 18.09.2006 10:34

tak bylam dokladnie w tej miejscowosci. mialam apartament doslownie 20 metrow od morza. plaza zwirkowa sa boje i zjezdzalnie dla dzieci. wprawdzie jest to mala zatoczka a nie otwarte morze ale przeciez zawsze mozna podiechac na inna plaze. miejscowosc bardzo spokojna. jest tam jeden market. nie wiem czy w calej miejscowosci ale tam gdzie bylam to dowozili chleb i mleko pod sam dom mozna bylo kupic. niedaleko jest rogoznica tam mozna pojechac tez do sklepow. 50 km od stupin celine wodospady krka. w samym stupin celine nie ma za duzo do roboty tylko plaza, zadnych klubow na wieczor czy czegos w tym stylu ale jak mowie rogoznica niedaleko. jak jeszcze cos chcesz wiedziec to pytaj. z checia pomoge. pozdrawiam
gandolfini
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gandolfini » 22.09.2006 19:15

No, już jestem na miejscu. Dzięki za odpowiedź.
usycham_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) usycham_ » 22.09.2006 22:21

I ja bylam, i ja bylam w Stupin Celine i chleb mi podwozili pod sama furtke, tak okolo 10 rano :).

Sklepik jest, po drugiej stronie ulicy, tak na gorce, to filia Studenaca. W zeszlym roku byl jeszcze Tisak, ale w tym roku zostal po nim tylko fundament ;-)

Miejscowosc dla kogos, kto lubi nic nie robic ;-) i lubi zwiedzac bo stamtad wszedzie blisko: do Krka (50 km), do Trogiru (20), do Splitu (ok. 25), Rogoznica rzut beretka, Primosten jakies dwa rzuty, Szybenik ok. 40, Riwiera Makarska ok. 100 :-)

Plaza idealna :) dla dzieci, nie ma tlumow. Okolica spokojna, rzec by mozna bardzo o ile miejscowi nie krzycza do siebie przez ploty :lol:
vilto
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) vilto » 11.10.2006 13:44

Byłam i ja i tez mi chlebek pod drzwi przywozili...
może jeszcze kiedyś pojadę...
a dla dziecka plaża i waruki idealne - plaża żwirkowa, wąska, morze z małymi falami.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 03.01.2007 11:35

Czy ktoś mógłby dać namiary na kwatery w tej mieścinie z podaną ilością osób i kwotą, byłbym bardzo wdzięczny.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 03.01.2007 12:55

Ale ja nierozgarnięty jestem, mój namiar
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies