.png)
.png)
.png)
Koziorożec napisał(a):Byłem tam dwa razy, tak mi się spodobało. Jest to mała kameralna miejscowość (kąpielisko Szibenika). Jest tam mało apartamentów (przynajmniej w latach 2003 i 2004 było mało) za to dużo domków letniskowych mieszkańców przede wszystkim Szibenika ale widziałem tam Chorwatów mieszkających na stałe nawet za granicą. Dobra baza wypadowa na wycieczki do wodospadów Krka i na archipelag Kornati. Warto zwiedzić również Szibenik. Nie tak daleko jest również do Splitu, Trogiru i Zadaru. Jeżeli chodzi o plaże to dominują tam wysypane drobnym żwirkiem, z którego niestety zamku się nie zbuduje ale nie trzeba koniecznie plażować na skałach.
.png)
mtomeks napisał(a):Grzebałem na forum, ale albo za słabo albo po prostu nie jest to zbyt popularne miejsce.
.png)
szybbkki napisał(a):Koziorożec napisał(a):Byłem tam dwa razy, tak mi się spodobało. Jest to mała kameralna miejscowość (kąpielisko Szibenika). Jest tam mało apartamentów (przynajmniej w latach 2003 i 2004 było mało) za to dużo domków letniskowych mieszkańców przede wszystkim Szibenika ale widziałem tam Chorwatów mieszkających na stałe nawet za granicą. Dobra baza wypadowa na wycieczki do wodospadów Krka i na archipelag Kornati. Warto zwiedzić również Szibenik. Nie tak daleko jest również do Splitu, Trogiru i Zadaru. Jeżeli chodzi o plaże to dominują tam wysypane drobnym żwirkiem, z którego niestety zamku się nie zbuduje ale nie trzeba koniecznie plażować na skałach.
Witam. Chcialbym zapytac o windsurfing. Czy jest tam jakas baza chorwacka? Czy wialo popoludniami? Dzieki pozdr. Michal